Foto: Kristaps Teilāns

Pašmāju skatuves māksliniece ar izteiksmīgo balsi Ieva Sutugova ir stāvoklī – viņas aprises kļuvušas acīmredzami kuplākas, par ko arī pajokots kādā nesenā koncertā, šonedēļ vēsta izdevums "Kas Jauns".

Dziedātāja Ieva Sutugova 31 gada vecumā kļūs par māmiņu, viņa ir gaidībās un šo faktu apstiprina. Vienlaikus māksliniece vairās atklāt, kas ir viņas gaidāmā mazuļa tētis – tāda ir viņas izvēle, griboties brīnumu sagaidīt klusiņām.

Kā vēsta "Kas Jauns", Sutugova ilgus gadus bija kopā ar mūziķi Jāni Miltiņu , 2014. gadā abi arī apprecējās, taču laulībai nebija lemts ilgs mūžs – pēc četriem gadiem šī savienība tika šķirta. Sutugova otrreiz nav apprecējusies un viņa nevēlas atklāt sava jaunā drauga, bērna tēva, vārdu.

Māksliniece vēsta, ka visas viņas domas un rūpes šobrīd ir riņķo ap mazuli, tomēr Sutugova velta daudz spēkus, lai šomēnes pabeigtu augstskolu, iegūstot bakalaura grādu pedagoģijā. Dziedātāja jau strādā kā mūzikas skolotāja kādā Rīgas bērnudārzā un darbojas arī Imantas Kultūras centrā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!