Foto: Vida Press
Izcilais amerikāņu aktieris Toms Henkss licis par sevi runāt ārvalstu tabloīdiem, proti, nesen viņš nofotografēts uz ielas Ņujorkā un izskatījies ļoti tievs, turklāt kādā no publiskām uzstāšanās reizēm aktierim pamatīgi trīcējusi viena roka.

Kā raksta britu "Mail Online", 65 gadus vecais Henkss trešdien pastaigājies pa Manhatanu Ņujorkā un, salīdzinot ar pusgadu vecākām fotogrāfijām, izskatījies ārkārtīgi slaids.

Aktieris ne reizi vien lomu labad te krasi notievējis, te būtiski pieņēmies svarā, taču nav skaidrs, vai patlaban kāda viņa loma paredzētu ievērojamas svara maiņas. Zināms vien, ka viņam drīzumā paredzēta filmēšanās Roberta Zemecka lentē "Šeit" ("Here"), taču nav ziņu par to, ka šī loma paģērētu īpaši slaidu ķermeni.

Bažas par aktiera veselību uzvirmoja arī pēc tam, kad viņš 4. jūnijā Austrālijā kāpa uz skatuves, lai publikai reklamētu savu jaunāko kinodarbu – režisora Baza Lurmena filmu "Elviss", kas vēsta par leģendāro Elvisu Presliju; Henkss tajā atveido dziedātāja menedžeri. Runājot mikrofonā uz skatuves, Toma Henksa labā roka manāmi trīcēja.
"Oskarotais" aktieris 2013. gadā paziņoja, ka sirgst ar otrā tipa cukura diabētu, sakot, ka ir bijis slinks un "pilnīgs idiots", ēdot treknu un neveselīgu ēdienu, kas veicinājis slimības rašanos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!