Foto: Privātais arhīvs
Īsi pirms savas 36. dzimšanas dienas, kas bija sestdien, 2. jūlijā, par sievu kļuvusi gadsimtu mijā populārā amerikāņu aktrise Lindsija Lohana. Laulību ceremonija bijusi klusa un bez preses klātbūtnes, ziņo "Page Six".

Patiesībā to, ka aktrise kļuvusi par precētu sievu, pati Lindsija Lohana pavēstīja netiešā veidā, proti, savā dzimšanas dienā viņa "Instagram" vietnē publiskoja attēlu ar savu mīļoto, kuru nosauca par vīru. Kāds aktrisei pietuvināts avots medijam "Page Six" apstiprinājis, ka viņa ir apprecējusies mirkli pirms dzimšanas dienas.

Lohanas izredzētais ir Kuveitā dzimušais finanšu speciālists, 35 gadus vecais Beiders Šemms, kurš aktrisi bildināja pērn novembrī pēc apmēram divu gadu draudzēšanās.

Lohana vēsta: "Esmu laimīgākā sieviete pasaulē! Viņš atrada mani un sniedza laimi un žēlastību vienlaikus. Esmu samulsusi, ka viņš tagad ir mans vīrs un mana dzīve. Katrai sievietei tā vajadzētu justies katru dienu."

Izskatīgā rudmate, kuru reiz pavadīja viens skandāls pēc otra, ar savu vīru iepazinās, dzīvojot Dubaijā. Šemms ir aktrises pirmais vīrs; iepriekš viņa bija saderināta ar krievu miljonāru Jegoru Tarabasovu, taču šīs attiecības ar kāzām tā arī nevainagojās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!