Foto: Publicitātes foto/Privātais ahīvs

Svētdien citos medību laukos devies dziedātājas Samantas Tīnas mājas mīlulis – suņuks Skarabejs, kurš kopā ar mākslinieci bija vairākus gadus. Sēru vēsti vietnē "Instagram" paziņojusi pati Samanta Tīna.

Dziedātāja publiskoja melnbaltu fotogrāfiju ar savu sunīti un rakstīja: "Šodien Skarabejs pacēlās debesīs... Mūžam manā sirdī un atmiņās! Mīlu!" Tāpat viņa lūdz šajā smagajā brīdī izrādīt cieņu un neuzdot liekus jautājumus.

Mākslinieces mīlestība pret mazo sunīti bija visaptveroša – Samanta Tīna soctīklos regulāri vēstīja par Skarabeja gaitām, bija gādīga saimniece. Šā gada janvārī dziedātāja vēstīja: "Vai jūs zināt, kāpēc Dievs ir liedzis suņiem cilvēka valodu? Lai cilvēks saprastu, ka mīlestība nav vārdos, bet darbībā attiecībā pret to."

Samanta Tīna savu mīluli visbiežāk dēvēja saīsinātā mīļvārdiņā – par Skarīti. Taču tas nav vienīgais viņa vārds. "Mana mīlestība – Skarabejs! Skarītis, Lūsis, Lūsīte, Pelīte, Mīlestībiņa, Lobsteris, Lobsītis, Pele, Susīte, Dūdiņa, Zuzīte, Encefalītiņš (ja vasarā, kāda ērce atradusies), Skarcītis, Dēliņš, Niknulis, Lokatoriņš, Hiēna, Bērniņš, Hišņiks, Dūsīte, Mīlestībiņa! Jā, tā es viņu saucu un vēl visādi citādi," viņa vēstīja īpašā sunim veltītā ierakstā šā gada janvārī.

Abi dzīvoja kopā Samantas Tīnas dzīvoklī "Panorama Plaza" kompleksā. Māksliniece nav precizējusi, cik ilgi abi bija kopā un kādu iemeslu dēļ suns devies mūžībā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!