Foto: Publicitātes attēli

Cilvēku psiholoģija, lomas un savstarpējās attiecības itāļu režisoru un scenāristu Paolo Dženovezi ir interesējušas vienmēr. Latvijā, kā arī plašākā pasaulē, Paolo Dženoveze kļuva atpazīstams, pateicoties filmai "Pilnīgi svešinieki" (2016). Tā iekļauta Ginesa rekordu grāmatā, jo kļuvusi par filmu, kurai izveidoti visvairāk rimeiku kino vēsturē. Paolo Dženoveze sarakstījis arī lugu, kuru Daces Meieres tulkojumā izmantojis Liepājas teātris, iestudējot izrādi "Pilnīgi svešinieki" Rolanda Atkočūna režijā 2020. gadā.

Arī filma "Supervaroņi" ir sirsnīgs, asprātīgs, emocionāls stāsts par attiecībām, kurās mīlestība pārvar visus šķēršļus.

Anna (Džasmīna Trinka) ir impulsīva māksliniece, savukārt Marko (Alesandro Borgi) ir fizikas profesors, kurš ir pārliecināts, ka visam ir loģisks skaidrojums. Divi pilnīgi atšķirīgi cilvēki nejauši satiekas kādā Romas vārtrūmē, slēpjoties no lietus. Tā ir mīlestība no pirmā acu skatiena. Taču ir skaidrs, ka sākotnējo aizraušanos, rozā briļļu periodu, ilgtermiņā sāk pārņemt rutīna un pieradums. Filma aicina nejaukt ieradumu ar garlaicību, no kuriem pirmais ir pamats ilgstošām attiecībām, bet otrā ir destruktīva un postoša. Centrālais jautājums ir tikpat sarežģīts, cik vienkāršs – kā pārim izturēt laika pārbaudi, saglabājot mīlestības dzirksti? Un, ja tas izdodas – vai viņi nav mūsu laika supervaroņi?

Lūk, filmas reklāmas rullītis!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!