Repa apvienība, pašmāju kulta grupa "Singapūras satīns" izdevusi dziesmu "Uz Seen" kopā ar leģendāro deju mūzikas grupu "A-Europa", un 26. jūlijā singlam iznācis arī mūzikas video.

"Šoreiz mēs vēlējāmies izdarīt kaut ko mazliet atšķirīgu no tā, kas ir darīts līdz šim, un ļaut skatītājam uztvert stāstu caur tādu formātu, kā mēs šobrīd uztveram pasauli – caur telefona ekrānu. Stāsts ir ļoti vienkāršs: mēs esam bārā, mēs atpūšamies un mēs iepazīstamies ar šo foršo meiču no viņas perspektīvas, tad vakars izvēršas par kārtējo avantūrisko plezīru ar visai filigrānu nobeigumu, bet šoreiz tas tiek attēlots caur meičas acīm caur telefonu," savu jaunāko veikumu izskaidro "Singapūras satīns".

Dziesmā piedalās leģendārā popgrupa "A-Europa, kas savulaik izbruģēja ceļu visai latviešu popmūzikai. Puiši ir priecīgi, ka grupas līderis Arturs Duboks piekrita sadarbībai. Dziesmas autori ir Jānis Krīvēns, Edgars Bāliņš, Kārlis Zenne un Eduards Gorbunovs.

"Uz Seen" video versijā redzama arī aktrise Elīna Bojarkina un "Citi zēni" mūziķis Jānis Pētersons; klipu producējis "Creative Squad Production" un Kārlis Zenne.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!