Foto: Publicitātes foto

Atgriezies no tālās Amerikas, režisors Miks Ozoliņš turpina kaldināt savu popularitāti pašu mājās. Šovasar viņš ar motociklu apceļojis sešas Latvijas pilsētas, katrā no tām iepazīstoties ar meitenēm, un siržulauzēja piedzīvojumi decembrī būs skatāmi jaunā TV šovā.

Jaunais šovs nokristīts par "50 dolāru randiņu". Katrā sērijā Miks tiksies ar kādu daiļā dzimuma pārstāvi, kura viņam rādīs savu dzimto vai labi pazīstamo pilsētu. Abiem kopā ir jāizdomā, kā, nepārsniedzot 50 dolāru (49,98 eiro) budžetu, aizraujoši pavadīt laiku.

"Randiņu filmēšana noritēja tā, ka labāk nevarētu vēlēties! Laikapstākļi bija lieliski, viss gāja kā pa sviestu. Ar četrām meitenēm tika sarunāti tālākie randiņi, tāpēc par to, ka ekrānā redzamā savstarpējā ķīmija ir īsta, skatītājam nebūs jāšaubās," par sēriju filmēšanu pastāstīja Ozoliņš.

Ar nofilmēto materiālu Ozoliņš ir apmierināts un skaidro, ka randiņi nebūt neesot bijis galvenais. "Virspusēji šis vienkāršais koncepts ir par brīvības sajūtu, ceļošanu un randiņiem, taču mans patiesais mērķis ir ar pozitīvismu un spontānumu iedvesmot cilvēkus iziet no savas komforta zonas, lai izbaudītu dzīvi košāk - vai tas būtu uzaicināt kādu īpašu cilvēku uz randiņu, vai arī, vērojot mūsu piedzīvojumus, doties ceļot, apzinoties, ka nemaz tik daudz naudas tam vienmēr nevajag," skaidro jaunais vīrietis. Jauno šovu šī gada beigās varēs noskatīties platformā "Go3".
Jau vēstīts, ka Ozoliņš šovasar Latvijā prezentēja savu grāmatu, kurā atklājis arī daudz intīmu detaļu par savu privāto dzīvi un tās peripetijām. Kā vēstīja izdevums "Kas Jauns", Latvijā viņš arī cerēja satikt savu bijušo draudzeni Agnesi Zeltiņu, taču viņa Ozoliņam tikšanos atteica. Savai bijušajai mīļotajai Ozoliņš grāmatā veltījis ne pārāk glaimojošus izteikumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!