Foto: Publicitātes attēli

18. septembra vakarā pēc vairāku gadu pauzes pie TV3 skatītājiem atgriežas savulaik tik iecienītais šovs “Dejo ar zvaigzni”. Tajā 13 Latvijā populāras personības kopā ar profesionāliem un pieredzējušiem sporta deju dejotājiem apliecinās savu prasmi apgūt deju soļus un sacentīsies savā starpā. Nu ir zināms, kas dejotājus vērtēs un kas būs šova vadītāji.

Šova dalībnieku uzstāšanos ik svētdienas vakaru vērtēs profesionāla žūrija, portālam "Delfi" pavēstīja šova veidotāji. Tās sastāvā būs Iļja Vlasenko, baleta pedagogs un repetītors Latvijas Nacionālajā operā un skatuves dejas pedagogs Latvijas Kultūras akadēmijā.

Tāpat dejotājus vērtēs profesionāla sporta deju dejotāja un trenere Marta Kalēja-Irbe, kā arī horeogrāfs un docents Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijā, vairāku vispārējo latviešu dziesmu un deju svētku virsvadītājs un mākslinieciskais vadītājs Jānis Purviņš.

Bet vērienīgā šova vadīšana uzticēta diviem puišiem, kuri daudziem skatītājiem jau pazīstami – viens no šova vadītājiem būs Mārtiņš Spuris, ko skatītāji jau iepazinuši kā šova "Balss maskā" un "Zelta mikrofons" ceremonijas vadītāju, kā arī rītos Mārtiņš ir redzams "900 sekundēs", stāstot par gaidāmo laiku.

Viņam pievienosies pasākumu vadītājs Arvis Zēmanis, kurš savu radošo rūdījumu guvis arī improvizācijas teātrī. Arī ar dejošanu Arvis ir uz "tu", jo sava ķermeņa koordināciju reiz slīpējis TDA "Līgo" kolektīvā. "Esmu aizkustināts, ka būšu daļa no šova," viņš saka.

Jau vēstījām, ka atjaunotajā šovā startēs 13 sabiedrībā zināmi cilvēki, tostarp dziedātāja Aminata, mākslinieks Kašers, grupas "Citi zēni" līderis Jānis Pētersons un citi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!