Foto: Publicitātes foto

Dziedātājs Miks Galvanovskis sadarbībā ar reperi Xantikvariātu laiduši klajā videoklipu un dziesmu "Liec mani mierā". Iespaidīgajā videoklipā redzami vairāki sabiedrībā zināmi cilvēki, piemēram, Ieva Adamss un Toms Grēviņš.

Dziesmas "Liec mani mierā" videoklips ir veidots kā asa sižeta īsfilma ar īpaši pikantām ainām, kas skatītājus nespēs atstāt vienaldzīgus. Kopumā videoklipa tapšanā ir iesaistījušies ap 70 cilvēkiem, tostarp Ieva Adamss, Toms Grēviņš, Jānis Bukums, Felipe Gabriels, Edgars Bāliņš un citi.

"Šis viennozīmīgi būs mans jaudīgākais un iespaidīgākais klips līdz šim, ar tik lielu un varenu komandu var tiešām izdarīt visu," pauž Galvanovskis, bet Ieva Adamss piebilst: "Starp citu, dziesma nav par mani!"
"Daudzi to noteikti nezina, bet esmu liels alternatīvās un smagās mūzikas cienītājs. Kad Miks mani aicināja piedalīties dziesmā, es biju patīkami pārsteigts. Uzrakstīt ko roķīgāku man gribējies jau sen. Kaifoju, strādājot gan studijā, gan filmēšanas laukumā, un esmu ļoti gandarīts, ka ar Miku mums izveidojusies laba draudzīb," skaidro dziesmas līdzautors reperis Xantikvariāts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!