Foto: LETA

Nacionālā teātra aktrise Marija Bērziņa šogad pavasarī laida pasaulē dēlu un tagad mājās bauda mazuļa augšanu, teātrī plānojot atgriezties nākamajā rudenī. Intervijā žurnālam "Ieva" Bērziņa stāsta par savu dzīvi patlaban, kā arī atbild uz jautājumu, vai grasās arī precēties.

Pēc trīs gadu romantiskas draudzības šā gada martā par vecākiem kļuva aktrise Marija Bērziņa un Salaspils kora "Lōja" diriģents Ģirts Gailītis – pasaulē nāca viņu dēls, kuram pasē ierakstīta līva tautība.

Dzemdību brīdī Bērziņai bija 41 gads, taču sarunā ar "Ievu" aktrise atklāj, ka viņu smīdina runas par vecumu, turklāt savu ģimeni viņa sagribējusi tikai pirms pieciem sešiem gadiem. Runājot par otro bērniņu, Bērziņa teic: "Es nesaku – nekad vairs. Nu skaidrs, ja būs, tad ilgi vairs garumā vilkt nevar," smej aktrise, kuras pirmais mazulis izrādījies neparasti mierīgs, ļaujot naktīs vecākiem gulēt.

Uz jautājumu,vai aktrise plāno arī oficiāli noformēt attiecības ar dzīvesdraugu Ģirtu, Bērziņa skaidro, ka arī apprecēšanās piederot pie lietu kārtības, taču uzskata, ka zīmogs pasē neko nemaina. "Kopš vadu kāzas – un manā kontā ir apmēram 40 novadītas kāzas –, man arvien mazāk gribas precēties. Zinu, ka zīmogs pasē ne kaut ko atrisina, ne palīdz. Stabilitātes un Dieva priekšā – jā, domāju, tas tiks izdarīts. Bet nu vajag taču tā, lai savā kāzu dienā var normāli šampanieti iedzert!"

Ar savu mīļoto vīrieti Bērziņa ir pazīstama jau sen, bet tikai nesen saskatījušies. "Līdz tam bijām bijām ļoti labi draugi, viņš arī bija man klāt grūtajos brīžos, neuzdrošinājāmies neko vairāk, kā es ļautu. Mums viss tā lēnām notika," par mīlas uzplaukšanu Līvu krastā "Ievai" teic Bērziņa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!