Foto: Kadrs no video
Lai gan šogad septembrī "Delfi" ziņoja, ka iecienītais sarunu šovs "Pāļa bazars" beidz savu pastāvēšanu, tā autors Jānis Krīvēns parūpējies par iepriecinājumu pārraides skatītājiem – "Pāļa bazars" ir atpakaļ un pagaidām izskatās, ka uz palikšanu.

Iecienītais sarunu šovs "YouTube" platformā aprāvās 2022. gada janvāra sākumā. Septembrī šovmenis Jānis Krīvēns skaidroja, ka šova formāts ir sevi izsmēlis, interesanti viesi aptrūkušies un auditorija samazinājusies, taču nu "Pāļa bazars" tomēr atsāksies.

"Jā, vasaras beigās teicu, ka tuvākajā laikā to neplānoju atsākt, taču decembris man vienmēr bijis samērā melanholisks pārdomu laiks un mani apmeklēja trīs Ziemassvētku spoki: pagātnes, tagadnes un nākotnes. Tie man palīdzēja saprast, ka šovs bija tik liela daļa no manas identitātes, ka bez tā aizvien vairāk jutos pazudis. Esam arī kārtīgi atpūtušies šīs gada pauzes laikā un emocionālā ideju līmenī man noteikti ir otrā elpa," portālam "Delfi" skaidro Krīvēns.

Šova koncepts paliek tas pats vecais – stiprinātu dzērienu degustācija kopā ar kādu sabiedrībā zināmu vai aktuālu cilvēku. Jo stiprāks alkohols, jo intīmāki kļūst jautājumi. Raidījums paredzēts pilngadīgām personām.

"Pāļa bazars" pie skatītājiem nonāks divreiz mēnesī. Atgriešanās epizodes pirmais viesis ir reperis Gacho:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!