Foto: Publicitātes attēli

Režisors, TV realitātes šovu "tēva" Māra Ozoliņa vecākais dēls Miks Ozoliņš nesen izdevis sava dzīvesstāsta un atklāsmju grāmatu "1001 guru". Uz tikšanos ar autoru lielveikalā atnāca vien daži cilvēki, bet Mika izsludinātā "atvērtā dialoga tūre" vispār tika atcelta, šonedēļ raksta žurnāls "Kas Jauns".

Miks Ozoliņš rīkojis tikšanos ar lasītājiem kādā lielveikalā, lai popularizētu savu grāmatu, tiktos ar lasītājiem. Kā novērojis "Kas Jauns", pasākumā ieradās pavisam nedaudz cilvēku – daži nejauši garāmgājēji, Mika paziņas un pāris interesentu, kuri patiešām speciāli bija nākuši pēc autora autogrāfa.

Tikmēr pats autors vietnē "Instagram" vēsta, ka viņa grāmata piedzīvojusi papildizdevumu.

Novembrī Ozoliņš bija izsludinājis "atvērtā dialoga tūri "Mans lielākais guru"" kopā ar Annu Liedskalniņu un Karīnu Račko. Pasākumiem bija jānotiek Liepājā, Rīgā un Siguldā un tie paredzēja komēdijskečus, ko papildinātu Mika stāsti. Par dāmu lomu Ozoliņš teica: "Bez liekas muldēšanas runāsim par to, ko vīrieši un sievietes patiesībā domā par mīlestību, seksu, attiecībām, intimitāti un saistībām." Biļetes uz šiem sarīkojumiem maksāja 10, 15 un 20 eiro, taču tūre tika atcelta.
Foto: Publicitātes attēli

Žurnāls atgādina, ka šī nav pirmā reize, kad acīmredzams: ļaudis neraujas klātienē iepazīties ar Ozoliņa radošajām aktivitātēm. 2013. gadā viņš posās izglītot Latvijas vīriešus valdzināšanas prasmēs, piedāvājot četru stundu lekciju "Atslēga uz vienas nakts sakariem". Semināri tā arī nenotika, jo uz pirmo ieradās tikai trīs cilvēki.

Ozoliņš ilgstoši dzīvoja ASV, kur veidoja karjeru un kļuva par tēvu meitiņai, ar kuras māti vairs nav kopā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!