Foto: LETA

Operdziedātāja Ilona Bagele ir vīlusies "Muzikālās bankas" rīkotāju lēmumā negodināt mākslinieci viņas 50. jubilejas gadā, neuzaicinot viņu uzstāties šajā popmūzikas un rokmūzikas aptaujā, šonedēļ raksta izdevums "Privātā Dzīve".

Latvijas Radio 2 rīkotā vērtīgāko dziesmu aptauja "Muzikālā banka" jau vairākus gadus tiek rīkota Daugavpilī. Daugavpils ir arī operdziedātājas Ilonas Bageles dzimtā pilsēta, turklāt māksliniecei šogad svinama apaļa jubileja. Taču viņa uz skatuves šogad netika aicināta.

Bagele par to paudusi sašutumu internetā: "Mani dārgie klausītāji, atbalstītāji un arī daugavpilieši! Tagad savus jautājumus, kāpēc nepiedalos "Muzikālajā bankā" kā viesis un arī neieskandinu savu jubilejas gadu dzimtajā pilsētā, uzdodiet šī projekta izpildproducentam Aigaram Dinsbergam," sociālajā tīklā "Facebook" sūkstījās Bagele.

Kā izdevumam "Privātā Dzīve" atzinis pats Dinsbergs, operdīva veltījusi viņam personīgus pārmetumus, kas neesot bijis taisnīgi, jo ne viņš viens lemj par viesiem šovā, taču viņš kolēģiem piedāvājis aicināt arī Bageli.

"Neviens neapšauba Ilonas profesionālo varēšanu klasiskajā mūzikā, bet viņa nav Latvijas Radio 2 stila māksliniece," žurnālam skaidro Dinsbergs un piebilst, ka tālab ticis nolemt ieskandināt tikai Marijas Naumovas jubileju – arī viņai šovasar aprit 50.

Jau vēstīts, ka šogad par "Muzikālās bankas" vērtīgāko dziesmu atzīta grupas "Citi zēni" izpildītā "Lieka štuka". Gaidot balsojuma rezultātus, uz skatuves Daugavpilī kāpa virkne Latvijā iecienītu un mīlētu dziedātāju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!