Foto: Vida Press

Vils Smits un Mārtins Lorenss pagājušajā nedēļā nāca klajā ar aizraujošām ziņām – abi draugi un kolēģi atkal apvienojās, lai apstiprinātu, ka filma "Sliktie zēni 4" ("Bad Boys 4") ir tapšanas stadijā. Šis paziņojums nāk gandrīz gadu pēc tam, kad Smits "Oskara" ceremonijā iepļaukāja Krisu Roku. Abu strīds izraisīja spekulācijas par aktiera karjeras nākotni, un radīja bažas par "Bad Boys 4" statusu, par kuru "Sony" jau bija paziņojis, ka tā tiek izstrādāta. Tomēr nu esam saņēmuši apstiprinājumu – filmas veidošanas darbi virzās uz priekšu!

Ziņas par to, ka filma tomēr nonāks pie skatītājiem, nāk tieši no Vila Smita un Mārtina Lorensa puses. Paziņojumu par to viņi ievietojuši platormā "Instagram". Izklaidējošā video Smits iekāpj automašīnā un brauc uz Lorensa mājām, sniedzot mājienu par kādu svarīgu jaunumu.

Pēc ierašanās Smits un Lorenss jautā viens otram: "Ir pienācis laiks?" Un tad ekspresīvi izkliedz – "Sliktie puiši uz mūžu, mazulīt!" ("Bad Boys for life, baby!"), tādējādi apstiprinot filmas tapšanu. Lai gan nosaukums "Bad Boys for Life" jau piešķirts trešajai filma, gan Smits, gan Lorenss žēlojās un komentēja, ka viņiem vajadzēja saglabāt šo nosaukumu ceturtajai filmai, kas pašlaik tiek dēvēta par "Sliktie zēni 4" (patiesība – filma pašlaik ir bez nosaukuma).

Apskati paziņojumu par "Bad Boys 4"!

View this post on Instagram

A post shared by Will Smith (@willsmith)

Pašlaik filma ir pirmsražošanas stadijā un to veidos režisors Adils El Arbi un Bilals Falahs. Ar pašreizējo filmas veidošanas tempu mēs varam sagaidīt, ka tā kinoteātros nonāks 2024. gada sākumā. Tomēr neparedzēta aizkavēšanās un aizķeršanās var notikt vienmēr, un, ja tā tiktu atlikta līdz 2025. gadam, tad tā būtu oriģinālfilmas trīsdesmit gadu jubileja (jā, tu to izlasīji pareizi – 30 gadu jubileja!). Šobrīd pirmās divas filmas iespējams skatīt straumēšanas platformā "Netflix".

Pirmās divas "Sliktie zēni" filmas tika izlaistas attiecīgi 1995. gadā un 2003. gadā, bet trešā daļa – "Bad Boys for Life" – 2020. gadā. Šī daļa bija viens no pēdējiem veiksmīgajiem grāvējiem pirms Covid-19 pandēmijas, nopelnot 426 miljonus ASV dolāru. Pavisam "Sliktie zēni" franšīze nopelnījusi 840,7 miljonus ASV dolāru, informē "Deadline".

Kas ir "Sliktie zēni 4" aktieru sastāvā? Gaidāmās filmas dalībnieku sastāvs līdz šim izskatās daudzsološi, daudzām pazīstamām sejām atgriežoties tajās pašās lomās. Tas, protams, ietver pašu Vilu Smitu un Mārtinu Lorensu kā titulētos "Sliktos puišus". Tie ir divi galvenie aktieri, kas līdz šim apstiprinājuši savu dalību filmā, un sīkāku informāciju varam sagaidīt nākamajos mēnešos, kad filma pāries no pirmsražošanas stadijas uz reālu filmēšanas posmu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!