Foto: Publicitātes foto

Ar jaunu sezonu TV ekrānos atgriezies pikantēriju šovs "Mīla kemperī", kurā 11 jaunieši meklē vai nu īstu mīlestību, vai vienkārši romantisku izklaidi. Šovam pieteicies arī Mārtiņš Grunte, kuru pašmāju publika pirmo reizi redzēja pirms daudziem gadiem talantu šovā "Okartes akadēmija".

Šova veidotāji stāsta, ka Mārtiņš būs viens no kasrtākajiem un spilgtākajiem šova dalībniekiem, kas nebaidīsies kameru priekšā atklāt savas jūtas un mesties pikantos notikumos. Jau pirmajā sērijā noskaidrojies, ka Grunte tā ciešāk ieskatījies rīdziniecē Ilutā – jaunietē, kas sevi sauc par dzīves baudītāju, bet naudu pelna kā vizāžiste un tetovētāja.

Runājot par dalību "kemperšovā", Mārtiņš par to ilgi nav lauzījis galvu un ātri vien nolēmis mesties iekšā izaicinājumā. Kā saka puisis, viņš no popularitātes nebaidās – Grunte rēķinās, ka šova skatītājiem var rasties par viņu savs viedoklis, kas var atspoguļoties arī ne visai glaimojošos komentāros, bet puisis ir gatavs tos pieņemt.

Viņa pirmais šovs bija 2010. gadā – LNT "Okartes skatuve". Lai gan vairums Latvijas iedzīvotāju nez vai spētu nosaukt kādu zināmu Gruntes skaņdarbu, viņš pats saka, ka dalība šovā bijis liels atspēriens tam, ko viņš dara šobrīd. Savu pirmo dziesmu "Kad lietus līst" Grunte sarakstīja 15 gadu vecumā, bet tagad sevi sauc par multimākslinieku.

Grunte par jauno šovu ir sajūsmā. Tas jau ir nofilmēts. "Es nenožēloju nevienu minūti, teicienu vai izdarību! Mēs jau pirmajās stundās sadraudzējāmies kā personības. Mēs visi bijām ļoti atšķirīgi, bet tajā pašā laikā vienoti. Man ir ļoti labas atmiņas par visu notikušo. Biju pārsteigts, ka mēs Latvijā arī varam uztaisīt kustīgu un ļoti ātru šovu," saka Grunte. Kā attīstīsies viņa attiecības ar Ilutu, varēs vērot šova turpinājumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!