Foto: Publicitātes foto/Privātais ahīvs
Realitātes šovā "Ģimene burkā" šosezon piedalās četras ģimenes - Bindri, Kuģi, Graudiņi un Gluzunovi. Pēdējo nedēļu laikā visspilgtāk publiskajā telpā sevi pieteica Gluzunovu ģimene, kameras priekšā risinot attiecību problēmas, taču tagad Gluzunovi pieņēmuši lēmumu pārtraukt dalību šovā. Turklāt Elīna ar Artjomu nonākuši pie lēmuma iet katrs savu ceļu.

Gluzunovu pāra starpā ik pa brīdim iezogas ikdienas strīdi, kas pāraug skandālos. Pēdējā laikā ģimenē valdīja saspringta situācija, jo jaunākajai atvasei tika atklātas veselības problēmas, ar ko pārim nu būs jātiek galā arī turpmāk.

Abu attiecības bija saspringtas, tāpēc tika nolemts apmeklēt pāru terapeitu, taču diemžēl Artjoms to uzskatīja par lieki iztērētu laiku, un pie psihoterapeites Elīna devās viena. Terapeite godīgi atzina, ka abu kāzās nevēlētos piedalīties, un skaidri lika Elīnai manīt, ka kāzas nebūs risinājumus attiecību uzlabošanai.

Neskatoties uz apkārtējo viedokļiem, klusībā sieviete cerēja saņemt bildinājumu, jo, kā viņa pati saka: "Esmu to pelnījusi!" Taču Artjoms savu trīs bērnu māti kā neprecēja, tā neprecēja. Tomēr šomēnes viņš ar gariem zobiem devās uz Rīgu pirkt saderināšanās gredzenu un sūkstījās par rotaslietu augstajām cenām.

Pēdēja šova sērijā, kurā vēl redzams Gluzunovu pāris, bildinājums nenotika. Tā vietā pāris saprata, ka ir pienācis laiks katram iet uz savu pusi. Vīrietis pret populāro dziedātāju izturējās manāmi nepieklājīgi, pazemojoši un ar rupjiem lamuvārdiem.

Gluzunovi dalību šovā ir pārtraukuši, portālam "Delfi" pavēstīja "Helio Media" komunikācijas vadītāja Elīna Kolna.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!