Foto: AP/Scanpix/LETA
Princis Alberts un princese Šarlēna nešķiras, Monako karaļnams reaģējis uz franču žurnāla "Royauté" izplatīto informāciju, ka karaliskā pāra attiecībām gaidāms gals. Abi ir kopā jau 12 gadus, taču tie nav bijuši viegli, turklāt pēdējos pāris gadus Monako princese publikā tikpat kā neparādījās.

Monako princis un princese ar karaļnama preses pārstāvja palīdzību izplatījuši paziņojumu, ka negrasās šķirt savu laulību un Francijas izdevumā minēto informāciju nosauca par "ļaunprātīgām baumām". Tomēr laulības gredzens Šarlēnas pirkstā vairs nav redzams.

Holivudas aktrises Greisas Kellijas un Renē III dēls princis Alberts ar olimpisko peldētāju Šarlēnu Vitstoku iepazinās 2000. gadā. 2010. gadā princis savu izredzēto bildināja un pēc gada tika dzertas karaliskās kāzas. Tiesa, tobrīd neviens nevarēja paredzēt, kādi skandāli šajā savienībā gaidāmi.

65 gadus vecajam princim Albertam bijusi ļoti vērtraina privātā dzīve, dažādas mīlas afēras turpinājušās arī pēc laulībām ar Šarlēnu. Līdz šim trīs sievietes apgalvojušas, ka princis Alberts ir viņu bērnu tēvs, un divos gadījumos DNS analīzes to apliecinājušas.

Pārim ir arī savi bērni – dvīņi princese Gabriela un troņprincis Žaks.

Kopš pandēmijas bērni dzīvoja kopā ar tēvu Monako pilī, bet princese Šarlēna uz ilgu laiku bija nozudusi no visu acīm. Visu 2021. gadu viņa ārstējusies savā dzimtenē Dienvidāfrikā, pēc tam arī Šveicē cīnījās ar "spēku izsīkumu".

Princese nekad nav komentējusi savas veselības problēmas, bet zināms, ka viņa ilgstoši ārstē "emocionālu un fizisku izsīkumu", piedzīvojusi arī vairākas operācijas kādas nenosauktas slimības dēļ, un zaudējusi ļoti daudz svara. Pēc operācijām viņa nav spējusi ēst.

Princis Alberts 2021. gada novembrī izdevumam "People" komentēja, ka sievas veselības pasliktināšanos izraisījuši "vairāki privāta rakstura faktori", kuru dēļ viņa nevarēja piedalīties publiskos pasākumos un nevarēja eksistēt arī ģimenes dzīvē.

Princeses prombūtnes dēļ pirmo reizi izskanēja runas, ka karaļpāris varētu būt pašķīries vai viņu attiecībās ir nopietnas problēmas. Monako princese tautā pat iesaukta par "skumjo princesi", jo tajās retajās reizēs, kad iziet sabiedrībā, Šarlēna nekad nav redzēta smaidīga un laimīga.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!