Foto: DELFI

Par gaidāmo mazuli pavēstījusi TV3 ziņu pārraides "900 sekundes" moderatore un pasākumu vadītāja Kristīne Stakena, kura 2022. gada izskaņā apprecējās ar savu ilggadējo draugu un no Kristīnes Komarovskas kļuva par Kristīni Stakenu.

"Siltā gaismā" – tā sociālajos tīklos publiskotu attēlu paraksta Stakena, kurai gaidāmais mazulis būs pirmais. Pērnā gada izskaņā viņa salaulājās ar uzņēmēju Māri Stakenu un nu abi pošas vecāku godam. Zem ieraksta virknējas laba vēlējumi no Stakenai pazīstamiem cilvēkiem.

Šā gada janvārī moderatore intervijā "YouTube" Laurai Saulītei atklāja, ka viņai neiet viegli ar jaunā uzvārda pieņemšanu, proti, viņai tas šķiet svešāds, tik ļoti bija pierasts pie Komarovskas uzvārda.

"Skaists uzvārds, bet katru reizi, kad kāds pasaka Kristīne Stakena... Es nezinu, kas tā tāda ir," sprieda ziņnese. Vīrs viņai piedāvājis: ja gribi, maini atpakaļ. Stakena vēl cer, ka tomēr izdosies ar jauno uzvārdu sadzīvot, jo dubultuzvārdu viņa nevēloties. Moderatore pat vērusies pie numeroloģes, kas pateikusi, ka dubultuzvārds viņai ņemtu nost enerģiju. "Gan jau ar laiku pieradīšu. Ceru, ka šis uzvārds man dos vairāk mieru, maigumu un sazemēšanos," intervijā pauda Stakena.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!