Foto: Vida Press
Ikviens aktieris ir piedzīvojis neveiksmes filmēšanas laukumā. Dažreiz šīs neveiksmes ir jautras, citreiz – apkaunojošas un pat bīstamas. Starpgadījumi var būt visdažādākie, sākot no aizmigšanas seksa ainas laikā un beidzot ar dibena pūtītes aizmālēšanu. Tici mums – ne vienmēr viss notiek tā, kā plānots. Lūk, šeit ir dažas (10) neveiksmes, kas notikušas uzņemšanas laukumā!

Margo Robija – "Volstrītas vilks"

Aktrise Margo Robija stāsta, ka filmas "Volstrītas vilks" filmēšanās ainā, kurā viņa nodarbojas ar seksu ar Leonardo Dikaprio uz gultas, uz kuras izbārstīta kaudze naudas, bijusi ļoti sāpīga pieredze. "No visas šīs naudas man uz muguras bija miljons papīra iegriezumi! Tas nav tik spoži, kā tas izklausās," viņa sacīja. "Ja kāds kādreiz plāno nodarboties ar seksu uz naudas kaudzes: nedariet to! Bet varbūt īsta nauda ir nedaudz mīkstāka, bet viltotā nauda ir kā papīrs, un, kad es piecēlos no gultas un pagriezos, lai paņemtu halātu, visi aizelsās. Es jautāju: "Kas ir?" Un viņi teica: "Tu izskaties tā, it kā tevi kāds miljons reižu būtu sitis ar pātagu. Tava mugura ir klāta ar tūkstoš sarkaniem skrāpējumiem."

Vairāki aktieri – "Žokļi 2"

ASV šausmu trillera filmas "Žokļi", kuras režisors ir Stīvens Spīlbergs, turpinājuma filmēšanas laikā aktieru sastāvs bija nobijies, kad jūrā ap viņiem sāka riņķot īstas āmurhaizivis. Problēma bija tāda, ka viņu kliedzieni palika nesadzirdēti. Filmēšanas grupa neuzskatīja, ka viņiem draudētu reālas briesmas, jo scenārijā bija ierakstīts, ka viņiem tajā brīdī ir jākliedz pēc palīdzības.

Anna Hetaveja – "Mīlestība un citas zāles"

Hetaveja nejauši par ātru izģērbās, kad viņai šķita, ka filmas "Mīlestība un citas zāles" filmēšanas laikā kameras jau griežas ap viņu. "Man bija jānovelk mētelis un jābūt kailai zem tā, un man likās, ka mēs šajā brīdī uzņemam šo ainu," viņa sacīja. "Bet izrādījās, ka mēs tikai mēģinājām, un es kļuvu nevajadzīgi kaila daudzu cilvēku acu priekšā!"

Vigo Mortensens – "Gredzenu pavēlnieks"

Kad Aragons (Mortensens) uzskata, ka divi no hobitiem ir miruši, viņš, dusmās spārdot ķiveri un nokrītot uz grīdas, izkliedz gigantisku pirmatnēju saucienu. Šķiet, ka šāda uzvedība ir piemērota reakcija uz bēdām, ko izjūt viņa varonis, taču patiesībā aktieris, sperot ķiveri, bija salauzis divus kāju pirkstus.

Kristofers Mincs-Plass – "Superbad"

Nav īsti nelaime, taču tas noteikti bija neveikls brīdis aiz kameras tobrīd 17 gadus vecajam aktierim Kristoferam Mincam-Plasam. Kad aktieris atveidoja Fogelu filmā "Superbad", viņa māte bija klāt, kamēr viņš filmējās seksa ainā, jo 2007. gadā viņš bija tikai 17 gadus vecs.

"Tas bija ļoti neērti, tajā laikā es patiesībā biju nevainīgs, tāpēc man nebija ne jausmas, ko es daru. Es biju ļoti nervozs, ļoti nobijies. Kamēr es to darīju, mana mamma ēda popkornu un sarunājās ar producentiem. Tas bija ļoti sirreāli," viņš sacīja.

"Viņa tur bija, un man viņas klātbūtnē bija viltus dzimumakts," teica Mincs-Plass. "Pēc tam mēs par to nerunājām. Mēs joprojām neesam runājuši par to ainu."

Emīlija Klārka – "Troņu spēle"

"Troņu spēle" uzņemšanas laukumā Emīlijai Klārkai bija kāda apkaunojoša situācija. Kosmētikas profesionāļi viņu aplēja ar viltotām asinīm, jo ​​vienā no scenārijiem viņai bija jābūt noklātai ar tām. Aktrise pielipa pie visa, kam pieskārās, jo materiāls bija ļoti lipīgs. Viņa vienā brīdī pazuda no filmēšanas vietas, jo bija iesprūdusi tualetē.

Deivs Franko – "Sliktie kaimiņi"

Filmējot filmu "Sliktie kaimiņi", Deivam Franko bija patiešām apkaunojoša situācija. Bija jāfilmē aina, kurā viņam vajadzēja izģērbties. Lai gan viņš par to bija diezgan noraizējies, tā nebija vienīgā problēma. Patiesībā viņš tajā rītā atklāja lielu pūtīti uz sava dibena. Viņš lūdza make-up māksliniecei, kura viņam bija sveša, lai uzklāj kosmētiku tieši uz pēcpuses. Un tas bijis ļoti neveikli!

Toms Krūzs – "Neiespējamā misija: Sekas"

Asa sižeta zvaigzne salauza potīti, veicot triku sestās "Neiespējamās misijas" uzņemšanas laukumā. Ainā redzams, kā Krūzs veic ātru lēcienu uz jumta no vienas ēkas uz otru, kad viņa kāja atsitās pret sienu. Bet tā vietā, lai sabruktu, viņš turpina iet tā, it kā nekas nebūtu noticis, līdz ainas beigām, kad var redzēt, kā viņš aizklibo prom. Viņš teica: "Uzreiz sapratu, ka mana potīte ir lauzta, un es tiešām negribēju to atkārtot, tāpēc vienkārši piecēlos un turpināju pabeigt ainu. Es teicu: "Tā ir salauzta. Aizved mani uz slimnīcu", un tad visi ķērās pie telefona un vienojās par atvaļinājumu."

Lizija Kaplāna un Maikls Šīns – "Seksa meistari"

Kaplāna bija nervoza, kad viņai bija jāizģērbjas seriāla "Seksa meistari" līdzzvaigznes Šīna priekšā. Bet tad notika nelaime. "Un mēs pabeidzam ainu, es uzliku roku uz krūtīm, un viņi kliedza: "Beidzam filmēt!" ("Cut"), un Šīns nekavējoties piegāja pie atkritumu tvertnes un izvēmās." Izrādās, Šīns bija ēdis kaut ko tādu, kas sagrieza viņa vēderu, bet Kaplāna to nezināja. Viņa teica: "Visa mana pašapziņa sašķobījās, un es sapratu, ka esmu briesmone, un ikviens, kas man turpmāk pieskarsies, nekavējoties sāks vemt."

Lena Danhema – "Girls"

Danhemai tā bija maza mazītiņa nelaime, kad plāksteris nemitīgi krita nost ainās, kurās bija nepieciešams kailums. Danhema sacīja: "Es pārstāju izmantot plāksterus pēc pirmās "Girls" sezonas. Nav neviena puiša, kurš strādāja pie šī komēdijseriāla tapšanas, kurš nebūtu redzējis manas vagīnas iekšpusi. Tu to pielīmē, bet viss sasvīst un plāksteris vienmēr nokrīt. Un ticiet man, filmēšanas dienas beigās maniem kolēģiem – vīriešiem tas neinteresē."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!