Foto: Patriks Pauls Briķis, DELFI

Pēc skandalozās šķiršanās no ekspolitiķa Artusa Kaimiņa Dailes teātra aktrise Dārta Daneviča atkal ir gatava jaunām attiecībām – to viņa atklājusi rakstniecei un redaktorei Gundegai Rozei jaunā "YouTube" sarunu raidījumā "Māmiņu sarunas". Aktrise joprojām turpina ar Kaimiņu tikties tiesas sēdēs, kur abi cīnās par sava dēla audzināšanu.

Līdz ar izrādes "Zēni nav meitenes" panākumiem Daneviča jūt ilgi gaidīto piepildījumu un gandarījumu profesionālajā dzīvē, tāpēc tagad vēlas, lai izmaiņas notiek arī privātajā sfērā. "Šobrīd gribētu sakārtot savu personīgo dzīvi," intervijā saka Daneviča, kurai nebūtu nekādu iebildumu pret tā dēvēto mietipilsoņa laimi jeb mierīgu ikdienas rutīnu. Viņa ir gatava iemīlēties un sievišķīgi atplaukt no jauna.

Intervijā Gundegai Rozei Daneviča atklāj, ka tiesvedība par aizbildniecību ar bijušo dzīvesbiedru Kaimiņu vēl nebūt nav beigusies. Pagaidām abu divgadnieks lielāko daļu laika dzīvo kopā ar māti, taču ir arī "tēva dienas". Abu bijušo mīlnieku cīņa ir skarba – līdz pat tam, ka Danevičai jāpierāda Bāriņtiesas darbiniekiem, ka viņa ir laba mamma. Sarunas par šo tēmu aktrisi noved līdz pat asarām.

Šobrīd vecāku strīdā ir fāze, kad jebkas, ko dari vai nedari, tiesā var izmantots pret tevi. Tā, piemēram, Daneviča šad tad iedomājas arī Kaimiņu informēt, cik jauki brīži atgadās kopā ar mazo Kaupo, taču fotogrāfijas un video viņam nesūta. "Es vienkārši baidos sūtīt, jo jebkas var kalpot kā arguments tiesā – bērnam cepure nošļukusi no auss, cimds nav pietiekoši labi sakārtots... Arī šādas lietas tiek izmantotas," saka viņa. Daneviča cer, ka kādu dienu viņas attiecības ar Kaimiņu sakārtosies, taču pagaidām starp abiem vecāku sadarbība neesot iespējama.

Aktrise cer, ka tuvākajā nākotnē viņai izdosies sakārtot arī savu privāto dzīvi. "Es ļoti gaidu – kur ir tas pavasaris? Kad būs, ko pastāstīt, es noteikti pastāstīšu, jo laime nemīl klusumu," saka aktrise.

Pilns intervijas ieraksts:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!