Foto: Kārlis Dambrāns, DELFI

Latvijas cīkstone, Eiropas čempione Anastasija Grigorjeva ir otrā bērna gaidībās, šonedēļ ziņo izdevums "Privātā Dzīve". Otrā mazuļa tēvs nav viņas vīrs brīvā stila cīkstonis Imants Lagovskis, jo no viņa sportiste ir šķīrusies.

Titulētā cīkstone 2017. gadā apprecējās, taču nu laulība ir šķirta, žurnālam atklāj Grigorjeva. Šajās attiecībās pasaulē nāca dēls Alans, kuram šobrīd ir nepilni pieci gadi. Jau šovasar Alanam būs brālītis vai māsiņa, jo Grigorjeva gaida otro atvasi.

"Pagājušajā gadā ar vīru izšķīros. Esam saglabājuši labas attiecības, jo viņš tomēr ir Alana tētis," skaidro 32 gadus vecā Anastasija.

Cīkstones otrā mazuļa tētis ir viņas jaunā mīlestība – 23 gadus vecais Ivars Samušonoks, brīvā stila cīkstonis, kurš sevi lieliski parādījis pasaules čempionātā, iegūstot bronzas medaļu.

Grigorjeva un Samušonoks zina gaidāmā mazuļa dzimumu, taču pagaidām nav gatavi to publiski atklāt. Mazulim jānāk pasaulē jūnijā.

Trīs mēnešus pēc dzemdībām Grigorjeva gatavojas piedalīties 2024. gada Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijā, ziņo "Privātā Dzīve".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!