Foto: SWNS/Scanpix/LETA

Bijusī Velsas princese Diāna, esošā Velsas princese Katrīna un arī prinča Harija dzīvesbiedre Megana Mārkla ir viskārotākās lelles silikona leļļu cienītāju vidū, raksta "New York Post".

Britu uzņēmums "Inferno", kas izgatavo reāla izmēra lelles vientuļo cilvēku gultas priekiem, atzīst, ka klienti vislabprātāk vēlas izmīlēt tieši britu karaļnama personības.

"Inferno" ir pasaulē vadošais pieaugušo rotaļlietu ražotājs, kura populārākais produkts tirgū ir silikona lelles vīriešu un sieviešu atveidos.

Uzņēmuma izpilddirektors Bens Strūds atklājis, ka tikai "gaume un pieklājība" neļauj viņam atsaukties daudzo klientu lūgumam izgatavot lelles, kas vizuāli atgādina princesi Diānu, hercogieni Katrīnu un hercogieni Meganu. Taču tieši pēc šīm personībām ir visliekākais pieprasījums, neslēpj izpilddirektors.

"Mēs regulāri saņemam lūgumus pēc princeses Diānas. Īpaši izteikti tas notika pēc "The Crown" jaunākajām sērijām. Taču mēs nekad šādus pasūtījumus neizpildīsim, jo nevēlamies apgānīt princeses piemiņu," saka Strūds. Lūgumi izgatavot Diānas līdzinieci viņam šķiet "šķebinoši".

"Ja mūs motivētu tikai nauda, mēs ražotu Keitas Midltones un Meganas Mārklas, taču es sirdī esmu rojālists," cieņu pret britu karaļnamu pauž seksa leļļu ražotājs.

Silikona lelles šobrīd var izgatavot pēc individuāla pasūtījuma. Masu vajadzībām lelles parasti ir pornoaktrišu līdzinieces, taču par 1000 dolāriem klients var dabūt arī precīzi viņa vēlmēm atbilstošu lēdiju. Individuāls pasūtījums nozīmē vēlamo sejas pantu iedzīvināšanu, matu krāsu, krūšu un dibena formu, konkrētus tetovējumus un pat dzimuzīmītes klienta izvēlētā vietā. Arī apmatojuma daudzumu un lokāciju klients var izvēlēties pats.

Dāmu vidū šobrīd lielāko pieprasījumu bauda aktiera Toma Hārdija atveids, turklāt lūgumi pēc viņa lelles pienāk gan no ASV, gan Āzijas. Uzņēmums vēl nav izgatavojis šī aktiera lelli, jo tam nepieciešama aktiera paša piekrišana.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!