Foto: Privātais arhīvs

"Arī labajām lietām reizēm pienāk gals un ir jādodas tālāk," savā "Facebook" profilā raksta sabiedrisko attiecību speciālists Jurģis Liepnieks, paziņojot, ka šķiras no savas sievas Ilzes Elizabetes Liepnieces.

"Lai izvairītos no baumām un neskaidrībām, vēlamies pateikt, ka mēs ar Ilzi Elizabeti Liepnieci pēc 16 gadiem kopā, no kuriem deviņus gadus bijām laulībā, esam nolēmuši turpmāk doties dzīvē pa atsevišķiem ceļiem," norāda Liepnieks.

"Mēs paliekam draugi un sadarbības partneri, pilni cieņas un pateicības vienam pret otru par daudzajiem brīnišķīgajiem mirkļiem un lielisko laiku kopā. Cienot tik svarīgu attiecību privātumu, lūdzam respektēt mūsu kopīgo vēlmi publiski sīkāk neizpaust un publiski neiztirzāt mūsu kopīgo lēmumu un attiecību detaļas," rezumē 51 gadu vecais sabiedrisko attiecību speciālists.

Polittehnologa un Ilzes Elizabetes attiecības aizsākās 2008. gadā, kad Liepnieks apmeklējis sievietei piederošo skaistumkopšanas salonu. Abi apprecējušies tikai divu liecinieku – jaunās sievas kolēģes un ģimenes šofera – klātbūtnē, bet no ģimenes locekļiem par lielo notikumu tobrīd zinājusi tikai Liepnieka meita Hēra, kas pasaulē nāca viņa pirmajā laulībā ar Diānu Urtāni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!