Foto: Kadrs no video
Pēc trīs gadu draudzēšanās ar kāzām vainagojusies influenceres un tīkla mārketinga biznesmenes Katrīnes Saulietes savienība ar pilotu Pēteri Vasiļevski. Kāzu zvani zvanījuši sestdien Rīgas Svētās Marijas Magdalēnas baznīcā Vecrīgā.

Influencere un gaisa kuģu pilots satikās un samīlējās 2020. gada maijā – īsi pēc tam, kad tika šķirta viņas laulība ar hokejistu Kasparu Saulieti.

Vasiļevskis, kurš par savu mīļoto ir astoņus gadus jaunāks, Saulieti bildināja 2022. gada novembrī. Pāris jau ilgāku laiku dzīvoja kopā Vasiļevska miteklī Pārdaugavā, un patēvam izveidojušās labas attiecības arī ar Saulietes meitām.

Par to, ka šovasar gaidāmas kāzas, influencere savus teju 60 000 sekotājus informēja jau labi savlaicīgi, ļaujot visiem ieskatīties arī gatavošanās periodā. Tā, piemēram, lai varētu salaulāties baznīcā, mīlētāji vairāku mēnešu garumā cītīgi apmeklēja pirmslaulību kursus, kur smēlās gudrības saticīgas kopdzīves labad.

Gatavošanās laikā Sauliete tiešraidēs mēdza izteikties, ka kāzas mūsdienās esot ļoti, ļoti dārgs pasākums. Kādu naudu maksājušas viņas svinības, Sauliete pagaidām neatklāj.

Nakti pirms kāzām 38 gadus vecā līgava pavadīja kopā ar ģimenes sievietēm viesnīcā Daugavas kreisajā krastā, kur no numuriņa loga Sauliete varēja saskatīt savas bērnības mājas – dzīvokli Vecrīgā.

Vasiļevsku kāzas vadīja aktieris Rihards Lepers, bet dziedājumu sniedza Miks Dukurs.

Kā paudusi pati Katrīne, pēc kāzām viņa pāries vīra uzvārdā un būs godājama par Katrīni Vasiļevsku. Dāmai šīs ir otrās laulības dzīvē, savukārt Vasiļevskim pirmās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!