Foto: Vida Press
Pagājušajā nedēļā Marokā, filmējot filmu "Gladiators 2", notika kāds negadījums, kura dēļ bija nepieciešama medicīniskā palīdzība sešiem komandas locekļiem.

Kinostudijas "Paramount Pictures" preses pārstāvis pastāstīja, ka, filmējot plānoto triku ainu "Gladiatora" turpinājumam, notika negadījums, kurā vairāki komandas locekļi guva savainojumus, kas nav dzīvībai bīstami. Uz vietas esošās medicīniskās palīdzības brigādes spēja ātri rīkoties, lai cietušie nekavējoties saņemtu nepieciešamo aprūpi. Viņi visi ir stabilā stāvoklī un turpina ārstēties. Sīkāka informācija par incidenta gaitu nav atklāta.

"Mums ir ārkārtīgi svarīga aktieru un komandas labklājība, un visos mūsu projektos esam ieviesuši stingras veselības un drošības procedūras," teikts "Paramount" paziņojumā, piebilstot, ka viņi turpinās uzraudzīt situāciju un veiks visus nepieciešamos piesardzības pasākumus.

Kā vēsta laikraksts "Variety", kopumā ievainoti seši cilvēki, no kuriem četri joprojām atrodas slimnīcā. Visiem cietušajiem ārstēti apdegumi.

Pagājušā nedēļā "Sun" ziņoja, ka noticis sprādziens, un seši cilvēki nogādāti slimnīcā. "Tas bija šausminoši – uzlidoja milzīga uguns bumba un tās ceļā bija vairāki komandas locekļi. Es nekad iepriekš nebiju redzējis tik biedējošu negadījumu filmēšanas laikā," laikrakstam stāstīja kāds avots.

Neviens aktieris negadījumā nav cietis.

Jau vēstīts, ka filmai "Gladiators" tiek uzņemts turpinājums, kas uz lielajiem ekrāniem iznāks 2024. gada novembrī, un Rasels Krovs nesen atzina, ka ir "nedaudz greizsirdīgs", jo nepiedalās filmā. "Collider" viņš atklāja, ka Maksimusa loma un darbs šajā projektā mainīja viņa dzīvi, cilvēku attieksmi pret viņu un to, ko viņš dara dzīvē un kā pelna iztiktu. Aktieris novērtē, ka viņam ir ļoti paveicies ar iespējām piedalīties daudzās nozīmīgās un lielās filmās, taču nevienu nevar pielīdzināt "Gladiatoram".

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!