Foto: Vida Press

Saseksas hercogiene Megana Mārkla un princis Harijs 2020. gada beigās parakstīja 20 miljonu dolāru vērtu līgumu ar "Spotify" par podkāstu ciklu "Arhetipi" ("Archetypes"), taču "zemas produktivitātes dēļ" nolemts līgumu neturpināt, vēsta "Wall Street Journal".

Straumēšanas gigants "Spotify" un karaliskā pāra uzņēmums "Archewell Audio" ceturtdien izplatījuši kopīgu paziņojumu par to, ka tālāk dodas katrs savu ceļu – paziņojumā teikts, ka viņi ir savstarpēji vienojušies šķirties un lepojas ar tām podkāsta sērijām, kas jau izskanējušas.

Meganas podkāsts "Arhetipi" netiks pagarināts uz otro sezonu, neraugoties uz faktu, ka pagājušajā gadā viņas raidieraksti gozējās klausītāko podkāstu topa augšgalā.

Pirms trim gadiem noslēgtais līgums paredzēja 20 miljonu ASV dolāru izmaksu prinča un Meganas uzņēmumam, tomēr podkāsts nav spējis "izveidot pietiekami daudz satura", lai "Spotify" par to maksātu pilnu norunāto summu. "Arhetipi" neatbilst produktivitātes kritērijam, kas nepieciešams, lai saņemtu pilnu summu, izteicies kāds zinošs cilvēks. Hercogi saņēmuši daļēju samaksu.

Podkāsta pirmā sērija startēja 2022. augustā, taču kopš 2022. gada novembra klajā nav nākusi neviena jauna sērija. Pirms sešiem mēnešiem darbu pameta "Arhetipu" producente Rebeka Sananesa.

Vienlaikus Megana Mārkla turpinot darbu pie raidierakstiem. Tie, iespējams, tiks straumēti kādā citā platformā.

Stundu garajā podkāstā tiek runāts par stereotipiem, kas vēsturiski vērsti pret sievietēm. Tēmas komentē slavenības, vēsturnieki un eksperti. Līdz šim hercogiene sarunājusies ar tādām zvaigznēm kā Meraija Kerija, Parisa Hiltone un citām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!