Foto: Vida Press
Par Kaķsievieti dēvētā Šveices sabiedrības dāma Džoslīna Vaildenšteina apgalvo, ka jau astoņus gadus viņai nav nekādu ienākumu un viņa esot izputējusi. To viņa atklājusi straumēšanas platformas "HBO" dokumentālā seriālā par savu dzīvi. Līdz tam ienākumus nodrošināja laulības šķiršanas līgums 2,5 miljardu dolāru vērtībā, taču dažus gadus pēc šķirtā vīra nāves viņa tuvinieki pārstājuši saistības pildīt, raksta "Mail Online".

82 gadus vecajai Vaildenšteinai, kura daudzo plastisko operāciju dēļ pasaulē tiek dēvēta par Kaķsievieti, šobrīd neklājas viegli – jau astoņus gadus viņai neesot nekādu ienākumu un sieviete saka, ka ir "pilnībā izputējusi".

Stāsts ved uz deviņdesmito gadu beigām, kad tika šķirta viņas laulība ar franču miljardieri Aleku Vaildenšteinu. Abi precējās 1978. gadā, ģimenē piedzima divi bērni, taču bagātnieks izrādījās neuzticīgs vīrs – Džoslīna pieķēra viņu gultā kopā ar 19 gadus vecu krievu modeli.

Ap to pašu laiku pati Džoslīna bija redzama uz tabloīdu vākiem savas sejas dēļ – veicot vienu operāciju pēc otras, sieviete arvien vairāk atgādināja kaķi. Vīrs bijis kaismīgs kaķu fans, tāpēc gribējis, lai sieva ir šim mājdzīvniekam līdzīga.

Šķiršanās prāvā Kaķsieviete apgalvoja, ka sevi mainījusi vīra prasību dēļ. Laulība tika šķirta ar Kaķsievietei izdevīgiem nosacījumiem – tie garantēja viņai 100 miljonu dolāru izmaksu katru gadu. Viņa arīdzan drīkstēja paturēt sava turīgā vīra uzvārdu.

Aleks Vaildenšteins nomira 2008. gadā, taču līguma saistības tika turpinātas. Viss mainījās 2015. gadā, kad naudas plūsma apsīkusi pavisam, jaunajā dokumentālajā seriālā sūkstās dāma. Vēl pēc trim gadiem Vaildenšteina pieteica maksātnespēju un skaitās bankrotējusi.

"Jau astoņus gadus viņi [nelaiķa ģimene] ir mani pilnībā nogriezuši; man ir milzīgas problēmas ar šķiršanās izlīgumu," skaidro Kaķsieviete.

Par naudu, kas tika maksāta līdz šim, Džoslīna iekārtojusi dzīvi sev un bērniem. Viņai pieder penthauss Manhetenā, īpašums Britu Virdžīnu salās un arī savrupnams Āfrikā. Lai gan šie īpašumi viņai joprojām pieder, Kaķsievietei ir atsavināti trīs luksusa dzīvokļi tā dēvētajā "Trampa tornī". Tagad naudas nav vairs vispār. "Nulle," saka viņa.

Sieviete skaidro, ka no magnāta šķīrusies gan tāpēc, ka viņš bijis hroniski neuzticīgs, gan tāpēc, ka pazemojis viņu, saucot par briesmoni daudzo operāciju dēļ. "Viņš visu vainu uzlika manai sejai," izteikusies lēdija.

Tagad Kaķsieviete jau ilgu laiku ir kopā ar krietni jaunāko modes dizaineri Loidu Kleinu, abi ir saderinājušies. Tieši Kleins ir līdzautors topošajam seriālam, un abiem ir arī tālāki plāni – piemēram, veidot realitātes šovu ar Vaildenšteinas dalību. To producētu tā pati kompānija, kas līdz šim taisīja Kardašjanu ģimenes šovu.

Līgavainis iecerējis arī mākslas filmu par Džoslīnas dzīvi. Saskaņā ar viņa ieceri, tajā efektīgo Džoslīnu atveidotu Dženifera Lorensa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!