Nupat iznācis pirmais ieskats filmai "Mednieks Kreivens" ("Kraven The Hunter") ar Āronu Teiloru-Džonsonu galvenajā lomā. Viņš atveido "Marvel" ikoniskāko ļaundari Sergeju Kravinovu – krievu augstmani, kurš pārcēlies uz ASV un kļuvis par mednieku. Viens no viņa galvenajiem mērķiem – Zirnekļcilvēks.

Komiksos Kreivens sastapies aci pret aci ar tādiem "Marvel" tēliem kā Venomu, Melno panteru un daudziem citiem, kā arī bijis viens no Zirnekļcilvēka pazīstamākajiem un nopietnākajiem ienaidniekiem.

Filma stāsta par Sergeja Kravinova, pazīstama arī kā Kreivens, dzīvi. Lai gan konkrētas sižeta detaļas vītas noslēpumainības plīvurā, filmā tiks atspoguļots Kreivena ceļojums, lai kļūtu par pasaules izcilāko mednieku. Filmas sižets uzticīgi smēlis iedvesmu no populārā tāda paša nosaukuma "Marvel" komisku varoņa.

Zirnekļcilvēks parasti ir galvenais Kreivena mērķis, tomēr ir maz ticams, ka ikoniskais tīmekļotājs parādīsies šajā filmā. Turklāt filmai piešķirts "R" reitings, kas liecina, ka tā būs tumšāka, atmosfēriskāka un atbilstoša ļaundara atveidojumam komiksos.

Filmas režisors ir Dž. K. Čandors, kurš vislabāk pazīstams ar "Netflix" hitu "Triple Frontier", kā arī izdzīvošanas filmu "All is Lost" un krimināldrāmu "A Most Violent Year". Filmā piedalās arī Ariana DeBose no Vestsaidas stāsta kā Vudū priesteriene Kalipso, Freds Hečingers kā Kreivena pusbrālis Dmitrijs Smerdjakovs (pazīstams arī kā Hameleons) un Kristofers Ābots, kurš, kā runā, atveidos filmas galveno ļaundari Svešinieku (The Foreigner). Filmā piedalīsies arī Alesandro Nivola, Levi Millers un Rasels Krovs.

Uz lielajiem ekrāniem filma nonāks 6. oktobrī.

Raksta tapšanā izmantota informācija no "Collider.com" un "Deadline.com".

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!