Foto: Kadrs no video
Velsas princis Viljams piektdien pēc pilnas darbadienas karalisko pienākumu veikšanā devies atpūsties uz naktsklubu, liecina britu tabloīda "Mail Online" rīcībā nonākušais video. Klubiņā Viljams ieradās viens, bez savas sievas Velsas princeses Katrīnas, ar kuru kopā bija pavadījis darbadienu.

21. jūnijā Velsas princis Viljams atzīmēja savu 41. dzimšanas dienu. Iespējams, tieši šo notikumu viņš lēma nedaudz pasvinēt piektdien naktsklubā "Koko" Kemdenas rajonā Londonā.

Ģērbies gaiši zilā kreklā un rokā turot alus glāzi, britu karaļnama pārstāvis izklaidējās vīru kompānijā bez dāmu klātbūtnes. Viens no viņa biedriem burziņā bija Gajs Pellijs – sens Viljama draugs, tusiņu partneris un arī šī kluba īpašnieks. Pellijs ir arī krusttēvs prinča dēlam Luisam. Pellija māte savulaik bijusi tuva draudzene Villija mātei princesei Diānai.

Savukārt otrs vīrs prinča kompānijā bijis Džeimss Mīds, princeses Šarlotes krusttēvs.

Kā novēroja "Mail Online", klubā "Koko" tobrīd skanējusi elektroniskā mūzika, un princis Viljams labprāt ļāvies dejas ritmiem kluba balkonā.

Portāls uzsver, ka Viljama kluba apmeklējums amizanti sasaucas ar viņa teikto koncertā pēc karaļa Čārlza kronēšanas – Velsas princis kādai pavalstniecei teica, ka "dejot skaidrā ir briesmīga ideja".

@dailymailroyals “Dancing sober is a terrible idea” 🕺👑 #london #princewilliamofwales #funnyroyal #relatable #fyp #kokocamden ♬ original sound - DailyMail Royals

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!