Foto: DELFI

Latvijas Televīzijas (LTV) "Rīta panorāmas" vērotāji otrdienas rītā varēja baudīt telefonsarunu ar Rīgas domes vicemēru Vilni Ķirsi, kurš klāstīja savu viedokli par koalīcijas pārmaiņām domē. Titros Ķirsis tika pieteikts kā Lācis Brūnais – mīksts, čamdāms puišelis.

Saruna ar vicemēru jau bija pusē, kad viņš ieguva jaunu vārdu. "Pagaidīsim līdz rītdienai, dosim kolēģiem laiku," saspringto situāciju mērijā komentēja Ķirsis, vienlaikus ekrānā uznirstot titra daļai. Tajā viņš ticis gan pie jauna vārda, gan iedabas apzīmējuma – ne vairs Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks, bet "mīksts, čamdāms puišelis".
Foto: Kadrs no video

Kā portālam "Delfi" skaidro LTV mārketinga un komunikācijas daļas direktore Anita Jansone, konkrētais titra teksts bijusi "sagatave, kas nebija paredzēta publicēšanai". LTV arīdzan atvainojas skatītājiem par šo tehnisko kļūdu.

"Delfi" jau vēstīja, ka šobrīd Rīgas rātē notiek sen nepieredzēti notikumi, sašķēlusies valdošā koalīcija un par atkāpšanos no amata paziņojis mērs Mārtiņš Staķis. Otrdien "Rīta panorāmā" vicemērs Ķirsis skaidroja, ka "šo politisko krīzi ir ievārījuši "Progresīvie"". Plašāk lasi šeit!

Lāča Brūnā iznāciens – intervijas ierakstā no 2:22min:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!