Foto: Privātais arhīvs
Piecu gadu kopdzīvi jeb koka kāzas nosvinējušas divas amerikāņu māsiņas Britānija un Briana Saljersas, kuru mērķis savulaik bija apprecēt citus identiskos dvīņus. "Dvīnes precējušās ar dvīņiem" – šādi virsraksti pirms pieciem gadiem rotāja daudzus tabloīdus, jo sievietes savu plānu realizēja.

Intervijā slavenību izdevumam "People" abas māsiņas stāsta, ka joprojām ir tikpat iemīlējušās kā pirms pieciem gadiem, kad viņas mija gredzenus ar identiskajiem dvīņiem Džošu un Džeremiju Saljersiem. Kopš kāzām visai četrotnei ir viens uzvārds.

Pa pieciem laulības gadiem abi pāri sagaidījuši pa atvasei – Britānijas un Džoša savienībā 2021. gada janvārī piedzima dēls Džets, un pēc četriem mēnešiem dēlu sagaidīja arī Briana un Džeremijs. "Mēs viņus audzinām kopā, tāpēc sanāk, ka viņiem ir četri vecāki," saka māsiņas.

Abas māsas no bērna kājas izjutušas īpašu tuvību, tāpēc arī ģērbās līdzīgi, visu darīja rokrokā un kopīgi kala savus nākotnes plānus. Viņām bija arī dižplāns – iziet par sievu pie identisko dvīņu pāra.

Savus nākamos vīrus māsas sastapa Dvīņu festivālā Tvinsburgā, Ohaio štatā, 2017. gadā. Pēc gada viņi šajā pašā vietā svinēja savas kāzas. Arī ceremonijai māsas bija saposušās identiski.

Lai vēstītu par savu dzīvi, abi pāri izveidojuši kopīgu "Instagram" kontu, kur publicē savas fotogrāfijas. Nezinātājs šos laulātos pārus viegli varētu sajaukt, taču viņi paši uzskata, ka tik specifiskai kopdzīvei ir neskaitāmas priekšrocības.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!