Foto: Publicitātes foto
Pašmāju kanāla TV24 komandai pievienojies kādreizējais Latvijas Nacionālā teātra aktieris un Rīgas Aktieru studijas radošais direktors Toms Liepājnieks, kurš turpmāk uz maiņām ar Aivi Ceriņu vadīs diskusiju pārraidi "Preses klubs", portālam "Delfi" pavēstīja TV kanāla mārketinga direktors Edijs Blaus.

Raidījuma jaunajā – nu jau desmitajā – sezonā "Preses kluba" komandai pievienosies kādreizējais Latvijas Nacionālā teātra aktieris un Rīgas Aktieru studijas radošais direktors, televīzijas skatītajiem vairāk pazīstams kā seriāla "Nemīlētie" Jura Katlapa lomas atveidotājs Toms Liepājnieks, kurš raidījumu vadīs uz maiņām ar Aivi Ceriņu.

"Ir patīkams satraukums, iepriekš esmu bijis "Preses kluba" skatītājs, novērtēju tā kvalitāti, tādēļ kā jaunais vadītājs nenākšu ar pārmaiņām," īsi pirms darba sākuma atklājis Toms Liepājnieks.

Visus desmit gadus, kopš "Preses klubs" ir kopā ar skatītājiem, savu artavu, analizējot aktualitātes kopā ar raidījuma viesiem, devis žurnālists Aivis Ceriņš.

"Preses klubs" ir TV24 ikdienas subjektīvo viedokļu pārraide, ko Ceriņš sauc par "alternatīvu ziņu raidījumu".

"Katru dienu uz raidījumu ierodas dažādu jomu pārstāvji – politiķi, uzņēmēji, sociālie darbinieki, sportisti, žurnālisti, astrologi... Mēs caur viņu prizmu varam paskatīties uz ikdienas notikumiem, jo viņi savā ziņā ir viedokļu līderi un eksperti savās jomās. Caur subjektīvo viedokli raidījuma viesi reprezentē nozares domas, vērtējumu un svarīgo," uzskata ilggadējais raidījuma vadītājs Ceriņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!