Foto: Kadrs no video

Straumētāja "Netflix" lietotāji ir sajūsmā par jauno daudzsēriju trilleri "Who Is Erin Carter?". Skatītāji to ir novērtējuši ar atzīmi "10/10". Un arī rezultāti to apliecina – seriāls Latvijas straumētājā ir top pirmajā vietā.

Kopš daudzsērijas filmas (septiņas sērijas) iznākšanas straumēšanas gigantā, skatītāji izmantojuši "Twitter", lai komentētu šo seriālu, kurā galvenās lomas atveidotāja ir Evina Ahmada, un daudzi skatītāji to nodēvējuši par izcilu un apbrīnojamu seriālu.

Piemēram, kāds no seriāla faniem atzinis, ka nespējis atiet no sava klēpjdatora, kamēr nebija noskatījies pilnīgi visas sērijas. Un cits lietotājs piekrita: "Jā, gluži kā amerikāņu kalniņi."

24. augustā iznākušā seriāla centrā ir noslēpumaina skolotāja, kuras vārds iedvesmojis filmas nosaukumu, un viņas pagātne viņu neplānoti panāk!

Milzīgā reakcija uz septiņu sēriju seriālu seko pēc tam, kad to sākotnēji kritizēja kritiķi, kas to nopēla par briesmīgu dialogu. Tomēr ir skaidrs, ka "Netflix" skatītāji ignorējuši nelabvēļus, jo lielākā daļa sociālajos medijos pauž sajūsmu par jauno seriālu.

Kāds "Twitter" lietotājs raksta: "Pirmā sērija "Who Is Erin Carter?" "Netflix" bija iespaidīga. Es zinu, ko es darīšu visu šo atlikušo dienu."

Titullomu – skolotāju – atveido 33 gadus vecā Evina Ahmada, kura 2022. gada Berlīnes Starptautiskajā kinofestivālā tika atzīta par uzlecošo zvaigzni.

"Netflix" seriāla anotācija sola intriģējošu stāstu, sekojot līdzi Erinai, mammai, sievai un skolotājai, kuras dzīve riskē izjukt, kad kļūst acīmredzams, ka viņa nav tā, par ko uzdodas, kad viņu atpazīst bruņots laupītājs. Skolotāja pārcēlusies ar ģimeni uz Barselonu, kur viņa cer noslēpt savas pēdas. Bet, kā jau saprotams, tas līdz galam neizdosies!

Anotācijā teikts: "Who Is Erin Carter?" apvieno unikālu žanru apvienojumu – Erinas ģimenes dzīve un darba dzīve vietējā skolā piedāvā bagātīgu sadzīves drāmu, savukārt kriminālstāsts apvieno spraigus sižeta pavērsienus ar elpu aizraujošiem darbības sižetiem.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!