Filmas "Reptile" reklāmas rullītis atklāj "Netflix" jauno kriminātrilleri un tā zvaigžņu sastāvu. Zināms nav nekas, tikai tas, ka ikviens ir aizdomās turamais!

Debitējot pirmajam filmas "Reptile" reklāmas rullītim, ir jau nu gan atklājies arī kaut kas vairāk par pašu filmu – aktieris Benicio Del Toro atveido detektīvu Tomu, kurš mēģina atrisināt jaunas nekustamā īpašuma aģentes brutālās slepkavības patiesību. Starp aizdomās turamajiem ir upura draugs Vils (Džastins Timberleiks) un viņas bijušais (Karls Glusmans), kā arī vairāki citi. Tā kā detektīvs ir uz slepkavas pēdām, nekas nav tā, kā šķiet, un viņš sāk sagraut savas dzīves ilūzijas. Ko tas nozīmē? Šī konkrētā izmeklēšana liek viņam atklāt vairāk, nekā viņš bija gaidījis, apdraudot attiecības starp viņu un viņa sievu.

Kad sākas treileris, Benicio Del Toro atveidotajam Toma tēlam tiek jautāts, kā viņš jūtas, un viņš atbild: "Notiek kāda lieta. Tas ir īsts murgs," kad tiek atskaņotas ainas no slepkavības. Detektīvs izmeklē četrus iespējamos aizdomās turamos, no kuriem viens, kā jau minēts, ir Timberleika atveidotais Vils. Un Vils, iespējams, nav nemaz tik nevainīgs, kā šķiet.

"Man patika neprognozējamība," Del Toro stāstīja par filmas sižetu. "Bija pāris brīži, kur es saucu: "Ak, pie velna, kas mani piespieda iesaistīties šajā projektā." Timberleiks piebalsoja šim viedoklim, norādot, ka viņš vēlējies pēc iespējas ātrāk nonākt līdz stāsta beigām. "Man patika ideja spēlēt varoni, kuram nepārtraukti jāreaģē uz neparedzamību," teica dziedātājs un aktieris.

Filmā, kuras pasaules pirmizrādi paredzēts piedzīvot nākamajā mēnesī Toronto Starptautiskajā filmu festivālā, galveno lomu atveido arī Alīsija Silverstone, viņa ir detektīva sieva Džūdija, kas palīdz vīram atšķetināt šo dramatisko lietu.

Filma iezīmē Silverstones un Del Toro pirmo atkalapvienošanos ekrānā kopš 1997. gada filmas "Excess Baggage". Filmas režisors atklāj, ka nevar atcerēties precīzu sarunu, kad Silverstones vārds tika izskanējis, taču pieņem, ka tieši Del Toro viņu pirmoreiz pieminēja, tādā veidā pārliecinot režisora, ka Silverstone būtu piemērota lomai.

"Reptile" 6. oktobrī nonāks straumētājā "Netflix".

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!