Foto: Publicitātes foto

Pagājušās nedēļas nogalē influencere Betija Ulme un skandalozais mākslinieks Kristians Brekte "VEF kvartālā" slēgtā pasākumā un tikai lūgtu viesu ielenkumā prezentēja savu kopdarbu - mākslas plānotāju "secrets & desire".

Uz mākslas plānotāja atklāšanas svētiem jeb dzīrēm bija ieradušies daudzi sabiedrībā zināmi influenceri un kultūras aprindu ļaudis.
Seksīgā un provokatīvā mākslas plānotāja idejas autore ir Betija Ulme, kura caur savu iekšējo sajūtu atspulgu un dzejas rindām kopā ar ilustratori Annu Eihleri dzeju ietērpa melnbaltsarkanās ilustrācijās. Bez Annas sievišķīgi seksīgajām ilustrācijām mākslas plānotāja vīrišķo pieskārienu devis skandalozais mākslinieks Kristians Brekte.

Betija Ulme par plānotāju saka: "Seksuālā enerģija ir dzīvības enerģija, bez kuras mēs nespētu dzīvot, tāpēc šis mākslas plānotājs ļauj atrast patieso sevi, nebaidīties un būt atklātam gan pret sevi, gan citiem. Atverot plānotāja lappuses, galvenais mērķis ir atklāt intimitāti, mistiku un šķipsniņu seksualitātes, jo šī sajūtu gamma mīt katrā no mums," uzskata tā autore.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!