Foto: DELFI/Privātais arhīvs
Arī šī nedēļa nesusi notikumus, kurus labprāt apspriest virtuvē vai zem deķīša. Kas, kur, kad, kāpēc, ar ko? "Delfi" ierasti sagatavo asortu izlasi tiem, kuriem aizņemtība neļāva iedziļināties patiesi svarīgajos notikumos.

Džemmas Skulmes nams pārdots par 440 000 eiro; tagad aizaudzis un nekopts

Foto: DELFI/F64

Kāds vārdā nenosaukts 1981. gadā dzimis uzņēmējs kļuvis par īpašnieku mākslinieku Skulmju namam Stokholmas ielā Mežaparkā, šonedēļ raksta žurnāls "Privātā Dzīve". Pēc gleznotājas Džemmas Skulmes nāves viņas dēls Juris Dimiters namu posās pārdot par 1 300 000 eiro. Tagad māja izskatās visai pamesta un aizaugusi, vēsta izdevums.

Lasīt vairāk

Linda Abu Meri pārtrauc darba gaitas LTV un 'Rīta Panorāmā'

Foto: Foto: Lauris Vīksne

Žurnāliste un raidījumu vadītāja Linda Abu Meri pārtraukusi darba gaitas Latvijas Televīzijā (LTV), portāls "Delfi" uzzināja LTV.

Lasīt vairāk

Timmas mīļotā pārcēlusies atpakaļ uz Maskavu, raksta Ukrainas prese

Foto: Privātais arhīvs

Skatuves māksliniece un uzņēmēja Anna Sedokova – dzimusi un augusi Kijivā, bet slavu guvusi kā Krievijas dziedātāja – atgriezusies Maskavā, raksta Ukrainas portāls "РБК-Україна". Publikācijā vēstīts, ka Sedokova kopā ar dēlu Maskavā saskaras ar grūtībām. Iepriekš māksliniece dzīvoja ASV kopā ar latviešu basketbolistu Jāni Timmu.

Lasīt vairāk

Apprecējušās pašmāju fitnesa skaistules Sendija un Danute

Foto: Privātais arhīvs

Jāvārdu viena otrai teikušas pašmāju fitnesa treneres Sendija Oficiere un Danute Tamme. Mīlnieces teju gadu gatavojās kāzām un nu liktenīgais brīdis piedzīvots. Juridiski abas laulājas Dānijā, kur viendzimuma laulības ir atļautas, bet kāzu svinības notika tepat Latvijā pirms izlidošanas. Pirmdienas rītā dāmas izlidoja uz Kopenhāgenu.

Lasīt vairāk

Pavērsiens 'Rammstein' seksskandālā: fane visu, iespējams, izdomājusi

Foto: Imago/Scanpix/LETA/Kadrs no video

Viļņas prokuratūra šobrīd izmeklē lietu pret 24 gadus veco Šelbiju Linu, kura šovasar pēc "Rammstein" koncerta Lietuvā publiski apsūdzēja grupas solistu Tilu Lindemanu viņas sazāļošanā un seksuālā varmācībā. Lietuvas tiesībsargi neatrada pierādījumus fanes teiktajam un nu, pēc Lindemana sūdzības saņemšanas, uzsākta izmeklēšana par neslavas celšanu pret pašu fani, raksta vācu "Bild".

Lasīt vairāk

Foto: Dailes teātrī nosvinēta Malkoviča 'Leopoldštates' pirmizrāde

Foto: F64

Dailes teātra Lielajā zālē piektdien aizvadīts īpaši gaidīts notikums – sezonas atklāšana ar aktiera un režisora Džona Malkoviča izrādes "Leopoldštate" pirmizrādi. Teātri apmeklēja virkne sabiedrībā zināmu seju, bet pēc izrādes aktieri un viesi satikās banketā.

Lasīt vairāk

Izmeklēta publika līksmo influenceres Betijas Ulmes un Brektes burziņā

Foto: Publicitātes foto

Pagājušās nedēļas nogalē influencere Betija Ulme un skandalozais mākslinieks Kristians Brekte "VEF kvartālā" slēgtā pasākumā un tikai lūgtu viesu ielenkumā prezentēja savu kopdarbu - mākslas plānotāju "secrets & desire".

Lasīt vairāk

Foto: Zināmi visi šova 'X Faktors' jaunās sezonas dalībnieki

Foto: Publicitātes foto

Svētdien, 22. septembrī plkst. 20.30, pie TV3 skatītājiem atgriezīsies vērienīgais muzikālais šovs "X Faktors" ar tā piekto sezonu. Jaunie talanti no visas Latvijas uzsāks cīņu par 10 000 eiro un ekskluzīvu līgumu ar mūzikas ierakstu kompāniju "Universal Music Group".

Lasīt vairāk

No LTV aizgājusī Abu Meri drīzumā gaidīs jauna darba piedāvājumus

Foto: Privātais arhīvs

Saistībā ar faktu, ka gastroenterologs Hosams Abu Meri kļuvis par veselības ministru Evikas Siliņas veidotajā valdībā, viņa kundze Linda pārtraukusi darba gaitas Latvijas Televīzijā (LTV), kur 10 gadus vadīja ziņu pārraidi "Rīta Panorāma". Izdevumam "Kas Jauns" viņa skaidro, ka lēmums nebija viegls, tomēr vajadzīgs, lai nerastos interešu konflikts.

Lasīt vairāk

Pēc 27 gadiem laulībā par šķiršanos paziņo aktieris Hjū Džekmens

Foto: Vida Press

Austrālijā dzimušais Holivudas aktiera Hjū Džekmena laulība ir izjukusi, to viņš un kundze paziņojuši publiski. Ilgus gadus Džekmena un Deboras Lī Fērnesas laulība tika uzskatīta par vienu no stabilākajām laulībām šovbiznesā.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!