Foto: Publicitātes foto

No 20. oktobra kanālā 360TV būs vērojams jauns vietējais muzikālais šovs "Paaudžu duelis", kuru vadīs Lauris Reiniks. Šovā katru piektdienas vakaru sacentīsies divas spilgtas, dažādu paaudžu komandas – zelta un zaļā, apvienojot savos sastāvos tautas iemīļotākos māksliniekus. Visa šova garumā skatītājus priecēs komandu kapteiņi – zelta komandu pretī uzvarām virzīs ikoniskā skatuves dīva Olga Rajecka, bet zaļās komandas līdera pozīciju veiksmīgi uzņēmies pildīt mūziķis Dons.

360TV muzikālā lielšova misija ir savest kopā divas paaudzes – tos, kuri savus lielākos hitus sauc par grāvējiem, un tos, kuri tos sauc par bangeriem, lai spraigā sacensību garā, mēs uzzinātu, kura paaudze muzikālo dziesmu dueļos ir stiprāka. Liela loma šajā šovā ir komandu kapteiņiem un to dalībniekiem. Zelta komandu pārstāvēs dalībnieki, kuri uz Latvijas skatuves uzmirdzējuši pagājušā gada tūkstotī, un viņi bija liecinieki daudzu tautā iemīļotu dziesmu radīšanās procesā un to aizkadru stāstos. Zelta komandu vadīs Olga Rajecka.

Bet Zaļo komandu pārstāves dalībnieki, kuru mūziku skatītāji ir iepazinuši pēc 2000. gada. Viens no spilgtākajiem šī gadsimta māksliniekiem ir mūziķis Dons, kurš plašāku atpazīstamību ieguva vienā no pirmajiem dziedāšanas šoviem "Talantu fabrika". Pieņemot izaicinājumu būt par Zaļās komandas kapteini, mūziķis šo pienākumu uztvēris ļoti nopietni un cer, ka 10 raidījumu laikā, skatītāji izbaudīs katru dziesmu un iepazīs mūsu melodiju stāstus.

Šova formāts ir sacensība, kurā svarīgs elements katra raidījuma beigās būs izbalsošana, sūtot mājās, kādu no zaudētāju komandas, lai jau nākamajā raidījumā, viņa vietu ieņemtu cits spilgts mūziķis. Katra raidījuma laikā komandas savā starpā duelēsies gan muzikālu jautājumu viktorīnās, gan dziesmas izpildīšanas manierē. Komandām, katrā duelī, tiek piešķirtas pretējās paaudzes dziesmas un viņu uzdevums ir pēc iespējas labāk to izpildīt.
Foto: Publicitātes foto

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!