Foto: Publicitātes foto

Izdevums "Privātā Dzīve" veicis apjomīgu izpēti par pieprasītāko Latvijas pasākumu vadītāju maciņa biezumu. Žurnāls apkopojis pērnā gada datus par uzņēmumiem, kuros vienīgie patiesā labuma guvēji ir slavenības, un secinājis, ka visturīgākais pašmāju šovmenis šobrīd ir Renārs Zeltiņš.

Kopš pandēmijas mājsēdes dzīvība korporatīvo un privāto pasākumu sfērā atgriezusies uz pilnu duku, un arī pieprasītākie vakara vadītāji to jūt savos maciņos. Žurnāls ieskatījies "Lursoft" datu bāzē, lai uzzinātu, cik pērnajā gadā apgrozījuši un nopelnījuši iecienītākie pasākumu vadītāji, kuros paši arī ir vienīgie uzņēmuma īpašnieki.

Tā, piemēram, Valdis Melderis ar diviem sev piederošiem uzņēmumiem – SIA "Ar vārdu" un SIA "Bez stresa" – nopelnījis 19 tūkstošus eiro pēc nodokļu nomaksas. Viena firma spējusi apgrozīt gandrīz 73 000 eiro, otra – 5472 eiro.

Prāvs apgrozījums – 53 tūkstoši eiro – bijis ari Kristīnes Stakenas uzņēmumam "KK PR&Production". Viņas peļņa – nedaudz virs 10 tūkstošiem.

Baibai Sipeniecei-Gavarei simtprocentīgi piederošais uzņēmums SIA "Impozants" strādājis ar 37 tūkstošu apgrozījumu un apmēram 2000 eiro lielu peļņu.

Aktieris Andris Bulis savā uzņēmumā pelna 1000 eiro mēnesī, aplēsis izdevums. Pērn viņam bijusi nepilnu 13 tūkstošu eiro liela peļņa, bet apgrozījums sasniedzis gandrīz 26 tūkstošus.

Izdevums atzīmē Mārtiņa Poča rocību – viņš pirms trim gadiem aizgāja no darba Dailes teātrī un nu savā uzņēmumā kā pasākumu vadītājs mēnesī sapelna ap 1500 eiro, pērn kopā nopelnīti 17 630 eiro pie gandrīz 25 tūkstošu apgrozījuma. Salīdzinoši mazāk, tomēr joprojām labi veicies arī Kristapam Rasimam un Valdim Silam.

Taču visturīgākais pašmāju šovmenis saskaņā ar "Lursoft" datiem ir Renārs Zeltiņš – viņa firma pērn apgrozījusi 414 tūkstošus eiro, atnesot 121 113 eiro lielu peļņu pēc nodokļu nomaksas, noskaidrojis izdevums.

Jāpiebilst, ka šā gada pavasarī aktieris Andris Bulis portālam "Delfi" atklāja, ka vairs nevada pasākumus krieviski, proti, pēc Krievijas iebrukuma Ukrainā viņš vairs nespējot cilāt glāzītes un uzsaukt "Urā, urā, urā!" Uz angļu valodu kā pamatvalodu starptautisku pasākumu vadīšanā pārgājis arī Valdis Melderis. Rakstu par pasākumu vadīšanu "jaunajos" apstākļos lasi šeit: Melbārža efekts. Vai pasākumus krieviski vēl var sarīkot?

Pilna šovmeņu maka analīze lasāma 19. decembra izdevumā "Privātā Dzīve"!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!