Foto: Publicitātes foto

Kopš Covid-19 pandēmijas naktsmītņu jeb izmitināšanas bizness iet uz urrā. Protams, kādu laiku tas pieklust un tad atkal no jauna izraisa cilvēkos interesi. Tomēr skaidrs, ka vislielāko rezonansi saņem tieši tās naktsmājas, kas sevī slēpj kādu unikalitāti un īpašu radīšanas stāstu. Šķiet, ka šī brīža apspriestākais namiņš ir "West House Bernāti", kura idejas autori un tās realizētāji ir "Bermudu divstūris" dalībnieks Emīls Balceris kopā ar sievu Ievu Ozoliņu-Balceri. Ko mēs kā viesi varam sagaidīt no "Pinterest" cienīgās brīvdienu mājās?

Ielūkojoties interneta naktsmītņu rezervēšanas platformās "Booking.com" un "Airbnb", kā arī sociālajā tīklā "Instagram", Balceru ģimene par savu lolojumu raksta šādi: "Laipni lūgti "West House", kur tavas brīvdienas sāksies trīs metrus virs zemes. Unikālajā A formas karkasa konstrukcijas mājā un visapkārt tai mūsu viesi varēs izbaudīt mierīgu skatu uz priežu mežu. Daudzie mājas logi, kas nav tikai kā dizaina elements, bet ar kuriem palielinājām dabisko apgaismojumu, mājā ienes pilnīgu dabas sajūtu visu cauru gadu. Turklāt – arī vannas istaba nav palikusi bez tiem!"


"Ideja par šādu naktsmītni radās Covid-19 pandēmijas laikā, lai gan jau ātrāk, bet tikai idejas līmenī, bijām par to domājuši. Šķita, ka Covid-19 laikā pasaule uz brīdi ir apstājusi, tāpēc radās laiks jaunām domām un idejām, par to kā iepriekš izsapņotās lietas pārvērst par realitāti," "Delfi" stāsta Ieva. Ar piemērotas vietas, zemes atrašanu neesot veicies viegli. Neatlaidība atmaksājās un divu gadu laikā Emīls un Ieva esot tikuši pie savas izsapņotās vietas.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!