Foto: Privātais arhīvs

Ar argumentu, ka visiem dzīvē nepieciešams vairāk smieklu, prieka un jautrības, 86 gadus vecais aktieris Entonijs Hopkinss meties "TikTok" dejās. Viņa argumenti ir neapgāžami.

Jaunās filmas "Freud's Last Session" zvaigzne, psihoanalīzes tēva Zigmunda Freida atveidotājs aktieris Entonijs Hopkinss intervijā "People" pastāstījis, kāpēc sevi neuzskata par vecu (vai dzīvē vairāk sasniegušu), lai mestos jauniešu iecienītajos sociālajos tīklos "TikTok" un "Instagram", un kā pats saka – "pamuļķotos".

@anthonyhopkins
Sunday Summer Vibes 😎
♬ original sound - Anthony Hopkins

Uz šādām aktivitātēm soctīklos esot pierunājusi viņa 67 gadus vecā sieva un brāļa meita. Bez mazākās nožēlas, pateicoties amizanti dīvainajiem videoklipiem, divkārtējais Oskara balvu ieguvējs var tagad priecāties par jaunu fanu paaudzi. To, kura, visticamāk, nekad nav redzējusi "Jēra klusēšanu" un kā aktiera atveidotais Hanibāls mielojas ar cilvēka akniņām.

Protams, viņš neliecas vējiem līdzi un soctīklos populāros izaicinājumus neizdejo, viņam ir savs pienesums – rumba pie dziesmas "Mambo Italiano", joki ar suši ēšanas kociņiem un tamlīdzīgi. "Es neuzvedos atbilstoši savam vecumam. Man ir 86. Esmu pagriezis laiku otrādi, man īstenībā ir 68."

"Esmu nepakļāvīgs. Saku – ak, nē, ne jau atkal. Bet es daru muļķības, jo mums vajadzīgs humors. Mums dzīvē nepieciešami smiekli. Un tam ir iemesls – dzīve ir grūta, pasaule ir mežonīga vieta, bet dzīvei tomēr piemīt savs skaistums," viņš izdevumā paziņo.

Par ko gan sūdzēties? Top dokumentālā filma par viņa karjeru, pats filmējas jaunās lomās un aizdod balsi Džimija tēlam filmā "Rebel Moon-Part Two: The Scargiver". "Esmu laimīgs, ka varu savā vecumā vēl strādāt, ka man vēl aizvien sūta scenārijus," viņš apstiprina.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!