Visvairāk aprunātā LNT šova Latvijas princese dalībnieces - 19 gadus vecās Aigas Bāliņas (attēlā) - saruna ar šova vadītāju Valdi Škutānu dejas laikā par gaidāmajām mēnešreizēm nu jau izskanējusi pa visu Latviju.

Sarunā ar izklaides portālu Mango Aiga nenoliedz, ka šova vadītājam Valdim Škutānam ir teikusi par gaidāmajām mēnešreizēm. "Taču šī frāze par manu menstruālo ciklu ir izņemta no mana un [šova vadītāja Valda] Škutāna sarunas konteksta. Viena frāze, kas nebija īsti vietā un korekti," stāsta "princese" Aiga, kas pēc pirmās sērijas piedzīvojusi vilšanās sajūtu.

"Sajūta, ka esmu iebraukusi auzās. Nepatīkami. Pēc pirmā raidījuma man arī bija saruna ar draugu. Tā nebūt nav, ka šī frāze, kas izskanēja TV, ir pasliktinājusi mūsu attiecības. Tieši pretēji - tās ir uzlabojušās un esam vēl vairāk satuvinājušies," tā Aiga.

Pēc šīs frāzes, kas zibens ātrumā iekļuvusi mutvārdu folklorā, Aigai mainījušas arī attiecības ar tuviniekiem un radiniekiem. "Mana ģimene jau zina, kāda es esmu patiesībā, un zina arī manas prioritātes," stāsta Aiga un ir pārliecināta, ka šova raidījumos šādi mirkļi ir speciāli attēloti, lai mākslīgi radītu intrigas.

Dusmīgs par šo situāciju ir arī Aigas draugs Jānis. Sarunā ar portālu Mango viņš atklāj: "Ja man ceļā pagadītos Škutāns, iespējams, iedotu viņam arī pa degunu." Jānim šķiet, ka šādus kadrus kā Aigas frāzi par mēnešreizēm un Zandas Jundzes paklupšanu uz trepēm TV šova veidotājiem nevajadzēja rādīt visai sabiedrībai.

"Ja vēl kādreiz piedalīšos kādā TV šovā, tad tikai tādā šovā, kurā es varu diktēt spēles noteikumus," stāsta Aiga, kura šovā pieteikusies vien tāpēc, ka ir avantūriste un vēlas pamēģināt visu jauno. 

Princešu šova dalībniece neslēpj, ka ir arī atklāta un savā veidā bērnišķīga. Jau sākumā, vienā no šova atlases kārtām, Aigai radās nepatīkamas emocijas, kad viņa sastapās ar bijušā šova favorītēm Madaru Grīnbergu un Katrīnu Puriņu, kuras diezgan augstprātīgi uzlūkojušas jaunā princešu šova pretendenti.

"Jā, es esmu bērnišķīga un nemainīšu savu īpatnējo skatījumu. Es viņām likos stipri bērnišķīga. Vai tad man jāstaigā katru dienu augstpapēžu kurpēs? No pārrunām ar kādreizējām "princesēm" izgāju ārā ar asarām acīs," viņa atminas piedzīvoto. Taču Aiga vienalga turpināja sacensties par "princeses" titulu.

Pēc pirmā TV šova raidījuma, ko "princeses" vēroja kopā, Aiga vēlā nakts stundā devās mājup uz Dundagu. Talsos viņa sāka balsot garāmbraucošās automašīnas. "Šoferis, kas mani paņēma savā automašīnā, bija skatījies šovu un atpazina mani. Viņš neteica nevienu nosodošu frāzi par šo kadru, kurā es izteicos par mēnešreizēm. Turklāt viņš mani pieveda pie pašām mājām un teica, ka, skatoties šovu, viņš šai frāzei, kurā ir runa par sieviešu delikāto lietu, nav pievērsis uzmanību. Apmainījāmies telefona numuriem, jo ir arī daudz patīkamu cilvēku, kas neietekmējas no negatīvā," atklāj Aiga.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!