Foto: Publicitātes foto

Leģendārais Holivudas aktieris un siržu lauzējs Vorens Bītijs (attēlā kopā ar Feju Danaveju filmā Bonija un Klaids) savas dzīves laikā pārgulējis ar vairāk nekā 12 tūkstošiem sieviešu, atsaucoties uz kādu nesen izdotu aktiera biogrāfiju, raksta ārzemju mediji.

Aktieris, kuram šī gada martā apritēs 73 gadi, savas dzīves laikā ticies ar daudzām slavenām sievietēm - starp viņa mīļākajām bijusi dziedātāja Madonna, leģendārā Holivudas zvaigzne Džeina Fonda, Parīzē dzimusī vācu izcelsmes aktrise Izabella Adžani, amerikāņu aktrise un režisore Daiena Kītone, seriāla Dinastija zvaigzne Džoanna Kolinsa, dziedātāja Šēra, franču aktrise Bridžita Bardo un simtiem citu pasaulē pazīstamu sieviešu.

Pēc vētrainā uzdzīvē pavadītiem gadiem Bītijs 1992. gadā apprecējās ar aktrisi Aneti Beningu, kura pasaulē laidusi četrus aktiera bērnus, bet nesen izdotajā aktiera biogrāfijā In Star: How Warren Beatty Seduced America tās autors Pīters Biskinds apgalvo, ka pašā spēku plaukumā aktieris stājies mīlas sakaros ar tūkstošiem sieviešu.

Grāmatas autors pēc aktiera dzīves izpētes aprēķinājis, ka Bītijs savas dzīves laikā pārgulējis ar 12 775 sievietēm, un norādījis, ka šajā aprēķinā nav iekļautas tās sievietes, ar kurām aktieris vienkārši maigojies vai stājies ašos gadījuma dzimumsakaros.

Bītija vīrišķā lepnuma izmēri un neremdināmā seksualitāte jau izsenis kļuvusi par Holivudas leģendu, un jaunajā biogrāfijā, kas veidota, balstoties uz sarunām ar pašu aktieri, apgalvots, ka, piemēram, Džoanna Kolinsa aktieri pametusi tieši viņa nepiepildāmās seksuālās apetītes dēļ, ko pēc šķiršanās no Kolinsas aktieris centies remdināt ar Madonnu.

Tiesa, gan, pats aktieris, komentējot nesen izdoto grāmatu, noliedzis, ka tur publicētā informācija ir saskaņota ar viņu, un norādījis, ka biogrāfijā iekļauti neskaitāmi melīgi pārspīlējumi.

Foto: EPA-AFI

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!