Foto: EPA/LETA

Viens no populārākajiem pašmāju sieviešu žurnāliem Santa februāra numurā publicējis Latvijas iekārojamāko vīriešu topu, un šī topa pirmajā vietā ierindots šobrīd slavenākais latviešu tenisists, par "zelta puisēnu" dēvātais Ernests Gulbis (attēlā).

Topa otrajā vietā iekļauts Ventspils mēra Aivara Lemberga dēls, uzņēmējs un finansists Anrijs Lembergs, bet trešajā vietā ierindojies jaunais režisors Miks Ozoliņš, kurš žurnālam Santa atklājis, ka viņam patīk pašpārliecinātas sievietes, un tas, ka viņš priekšroku dod tikai blondīnēm, ir dzelteno mediju radīts mīts.

Žurnāla veidotā topa ceturtajā vietā iekļuvis lielveikalu tīkla Maxima galvenais efektologs Centis Ūbele jeb Aigars Gasiņš, viņam seko daudzos seksīgāko pašmāju vīriešu topos iekļautais Dailes teātra aktieris un seriāla UgunsGrēks zvaigzne Ģirts Ķesteris, bet sestajā vietā iekļuvis žurnālists Lato Lapsa, kurš tikko sabiedrības uzmanību kārtējo reizi izpelnījās ar jaunu grāmatu - šoreiz par bijušo Valsts prezidenti Vairu Vīķi-Freibergu Va(i)ras virtuve.

Topa septīto vietu dala bakstebolisti Sandis un Kristaps Valteri, kuri popularitāti iemantojuši ne tikai ar saviem sportiskajiem sasniegumiem, bet arī (un galvenokārt) ar savu vētraino uzdzīvo Rīgas naktsklubos un citiem skandāliem, kuros aktīvie brāļi iekuļas ar apskaužamu regularitāti.

Latvijas iekārojamāko vīriešu topa pirmajā desmitniekā iekļauts arī LNT vadītājs un kinoindustrijas darbonis Andrejs Ēķis un populārākais latviešu diriģents, šova Koru kari 2 žūrijas vadītājs Ints Teterovksis.

Tāpat starp iekārojamākajiem vīriešiem žurnāla Santa veidotajā topā iekļuvis sabiedrisko attiecību speciālists Jurģis Liepnieks, Latvijas ceturtā bagātākā cilvēka - Rietumu bankas padomes priekšsēdētāja Leonīda Esterkina - dēls Maksims Esterkins, futbolists Māris Verpakovskis un LNT laika ziņu "seja" Māris Grigalis.

Topa 14. vietā iekļauts televīzijas raidījumu vadītājas Maijas Silovas bijušais pielūdzējs, uzņēmējs Aleksandrs Oskins, bet otrs topā iekļuvušais brāļu pāris ir populārie pašmāju bārmeņi, dvīņi Andris un Inguss Reizenbergi.

Iekārojamāko latviešu vīriešu topu noslēdz žurnāla KLUBS galvenais redaktors Juris Šleiers, starptautisku atzinību daudzkārt ieguvušais pianists Vestards Šimkus un uzņēmējs Jānis Lasmanis.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!