Foto: Mango

Otrdienas, 18. maija, pievakarē Vecrīgā, mūzikas veikalā Randoms norisinājās LNT talantu šova O!Kartes akadēmija dalībnieku kopīgi ierakstītā albuma Krāsaini sapņi prezentācija, kuras laikā bija ne tikai iespēja par īpašu cenu iegādāties jauno disku, bet arī iegūt jauno "zvaigžņu" autogrāfus.

Jau labu laiku pirms autogrāfu dalīšanas sākuma mūzikas veikalā un tā apkārtnē pamazām pulcējās pamatskolas vecuma bērni ar mugursomām, no kuriem vairums klusi dungoja līdzi veikalā skanošās dziesmas no jaunā albuma un nepacietīgi gaidīja iespēju tikties ar saviem elkiem, kurus līdz šim viņi bija redzējuši tikai televizoru ekrānos.

Uz tikšanos ar faniem bija ieradušies 11 talantu šova dalībnieki, bet viens no lielākajiem meiteņu mīluļiem, muzikālais ziedu pārdevējs Kristaps Čimbars no Liepājas, slimības dēļ šo pasākumu ar savu klātbūtni pagodināt nevarēja.

Izdevniecības Mikrofona ieraksti vadītājs Guntars Račs pirms autogrāfu dalīšanas lepni paziņoja, ka visi klātesošie šova dalībnieki ir lieliski un bija pelnījuši uzvaru, kā arī aicināja sanākušos fanus nekautrēties un droši doties klāt jaunajiem dziedātājiem.

"Viņi saprot, ka mūziķu dzīves neatņemama sastāvdaļa ir tikšanās ar faniem, parunāšanās ar viņiem un autogrāfu sniegšana," sanākušos bērnus drošināja Račs, kā arī aicināja viņus iegādāties Mikrofona ierakstu paspārnē izdoto albumu, uz kura tad arī dziedātāji varētu parakstīties.

Mūzikas veikalā bija pulcējušies desmitiem bērnu, bet, kā novēroja izklaides portāls Mango, tikai retais no viņiem bija nopircis talantu šova dalībnieku albumu, un vairums meiteņu rindā pēc autogrāfiem stāvēja ar kladītēm un blociņiem rokās.

Paši jaunie dziedātāji par mazo pielūdzēju sajūsmu izskatījās visnotaļ apmierināti un neskopojās ne ar saviem parakstiem, kurus daži pat izrotāja ar sirsniņām un smaidiņiem, kā arī laipni aprunājās ar katru bērnu, kurš vien izrādīja tādu vēlēšanos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!