Foto: Mango

Viena no pamanāmākajām un sabiedriski aktīvākajām šova Latvijas princese dalībniecēm Sanita Kubliņa (attēlā) jau ilgāku laiku piebremzējusi savas publiskās gaitas, jo ir sapratusi, ka dažādu pasākumu pārmērīga apmeklēšana no malas kādam var šķist muļķīga.

Sarunā ar izklaides portālu Mango Sanita stāsta, ka trīs mēnešu laikā viņa nav apmeklējusi nevienu burziņu.

"Atklāti sakot, man bija daudz darba, un šajā laikā vairāk pievērsos sev un savai ģimenei, tāpēc arī nebija vēlēšanās kulties uz dažādiem pasākumiem, lai kārtējo reizi atrādītos presei un sabiedrībai," atklāti stāsta "princese".

Viņa gan atzīst, ka arī agrāk viņa lielākoties apmeklējusi tikai tos pasākumus, uz kuriem viņu aicinājuši labi draugi vai paziņas, un centusies izvairīties no ballītēm "ķeksīša pēc".

"Es gāju un iešu uz pasākumiem, kuri man patīk, kurus organizē mani draugi vai kur uzstājas cilvēki, kuru daiļrade man patiešām patīk. Es nekad neesmu apmeklējusi, piemēram, kādas ārzemju zvaigznes plaši reklamētu koncertu, ja man tā mūzika nepatīk," smejas "princese" un atzīst, ka pēc šova viņa atliku likām izbaudījusi izklaidēm pārsātinātu dzīvesveidu.

"Ja godīgi, bija laiks, kad man gribējās paskraidīt riņķī, bet pietika ar dažiem mēnešiem, lai saprastu, ka tas nav man. Man ir labs darbs bankā, ko mīlu un kas paņem pietiekami daudz spēkus, un vairs nav vēlēšanās pēc tam skriet mājās, lai pucētos, gludinātu kleitu un dodos uz kādu ballīti," savu lēmumu skaidro Kubliņa.

"Vazāšanās no vienas vietas uz otru no malas izskatās visai muļķīgi, un tas ir arī ļoti nogurdinoši. Iespējams, tiem, kuriem nepieciešama publicitāte vai kuri sevi nerealizē pastāvīgā darbā, tas nav tik nogurdinoši, bet pēc kārtīgas darba dienas iet kaut kur, lai atrādītos fotogrāfiem, man vairs nav vēlēšanās," atzīst jaunā sieviete.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!