Foto: stock.xchng

Prestižā žurnāla Forbes Krievijas izdevums apkopojis neparastākos degvīna veidus, kas dažādās pasaules valstīs tiek piedāvātas dzert gribētājiem – tā kā alkohola ražotāji nenoguruši cīnās, lai piesaistītu pircējus, veikalu plauktos pēdējo gadu laikā parādījušās daudzas dīvainas šņabja šķirnes.

Žurnāla Forbes redakcija neatklāj, kādā veidā viņi veikuši šņabja novērtējumu, bet atzīst, ka neviens no uzlabojumiem degvīnu nav padarījis par cilvēka veselībai mazāk kaitīgu dzērienu.

Saraksta pirmajā vietā ierindots no kazenēm un hibiska ziediem darinātā Chambor zīmola degvīns, otrajā vietā krievi ierindojuši dzirkstošo šņabi O2 Sparkling Premium Vodka, bet trešajā vietā iekļuvis mongoļu šņabis Герой Чингизидов.

Neparastāko šņabju saraksta ceturtajā vietā ierindots kartupeļu šņabis Chase, tam seko melnā vodka Blavod, bet tikai sestajā vietā iekļuvis pasaulē dārgākais šņabis DIVA Premium Vodka.

Saraksta septītajā vietā ierindots dzēriens 42 Below - Jaunzēlandes šņabis, kura pagatavošanā tiek izmantots vietējais lietus ūdens un kvieši, bet tam seko no kūstošo aisbergu ūdens darinātais dzēriens Iceberg.

Neparastāko šņabju saraksta lejasgalā iekļauta franču vīnogu vodka Cîroc, pasaulē stiprākais šņabis Pincer Shanghai Strength, bet sarakstu noslēdz uzmundrinošākā vodka V2, kas ir premium klases šņabis ar enerģijas dzērienu piejaukumu - kofeīnu un taurīnu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!