Ceturtdien, 21. jūlijā, vairākas meitenes, kas ietilpst sociālajā tīklā Вконтакте izveidotajā Krievijas premjerministra Vladimira Putina atbalsta grupā Мне реально нравится Путин, vienā no Krievijas galvaspilsētas rajoniem sarīkoja visai neparastu akciju.

Tērpušās peldkostīmos, Putina fanes bez maksas mazgāja visas Krievijā ražotās automašīnas - šādi viņas vēlējās izteikt atbalstu tēvijas autobūves attīstībai un pašam premjeram Putinam. "Viņš ir ļoti simpātisks, un mēs esam pateicīgi par to, ko viņš izdarījis mūsu valsts labā," teikts flešmoba rīkotāju uzsaukumā.

"Mēs darām to, lai atbalstītu Krievijas auto ražotājus, kā to dara Vladimirs Vladimira dēls. Premjers vienmēr ir teicis, ka mums vajadzētu atbalstīt savējos auto ražotājus, un, lūk, mēs arī cenšamies to darīt," vietējiem medijiem, kas uz akciju bija ieradušies ļoti kuplā skaitā, pavēstīja viena no akcijas dalībniecēm - baltā bikini tērpta studente Maija.

Iepriekš grupējums Мне реально нравится Путин jau bija veicis vienu neparastu akciju - Putina atbalstītāju pūlis savācās pie Maskavas Baltā nama un nodziedāja dziesmu Blueberry Hill, jo tieši šo dziesmu pats Putins dziedāja labdarības vakarā Pēterburgā šī gada februārī.

Neatkarīgi no šīs Putina fanu grupas nesen ir izveidota vēl kāda cita organizācija - Putina armija, kura pulcē jaunas meitenes "bez kompleksiem". Šīs meitenes ar saviem puskailajiem ķermeņiem vēlas panākt, lai Putins atkal kļūtu par Krievijas prezidentu.

"Šeit ir tikai meitenes bez kompleksiem! Mūsu akcijas izskanēs pa visu Krieviju! Ikviena meitene kļūs par interneta zvaigzni! Vai esi gatava visiem parādīt, cik tu esi stilīga un cik skaists ir tavs prezidents? Tad iestājies Putina armijā," teikts šo daiļavu paziņojumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!