Populārā pašmāju dziedātāja Intara Busuļa brālis Ēriks Busulis (attēlā kopā ar sievu) nolēmis sekot sava vecākā brāļa piemēram un izmēģināt spēkus izklaides biznesā – savu ieguldījumu latviešu tautas izklaidēšanā viņš nolēmis sniegt, savā dzimtajā pilsētā Talsos atverot jaunu klubu ar nosaukumu Akts.

Jaunā izklaides vieta, kas darbību sākusi septembra izskaņā, iecerēta ne tikai kā naktsklubs - tajā plānotas arī dažādas aerobikas nodarbības un sitaminstrumentu apmācības klase, un pats kluba saimnieks neslēpj, ka šāda veida klubs Latvijā vēl nav bijis.

"Šī kluba mērķauditorija ir pieauguši un citādi domājoši cilvēki, bet pārdzērušos ģīmjus jūs šeit neredzēsiet. Te skanēs kvalitatīva mūzika - neliksim ne Eminemu, ne Lady Gaga, bet atskaņosim disko mūziku," izklaides portālam Mango stāsta Ēriks.

Uzsākot darbu pie kluba izveides, Ēriks apbraukājis vairākas Latvijas pilsētas un iedvesmu meklējis arī Rīgas klubos, bet, kā pats atzīst, viņam izdevies radīt kaut ko īpaši oriģinālu, ko ne viņš, ne kāds cits Latvijā neesot redzējis.

Pirmajās kluba darbības nedēļās klubs jau guvis lielu atsaucību vietējo iedzīvotāju vidū, bet runas par jauno izklaides vietu izplatījušās arī ārpus Talsu robežām, tāpēc klubu apmeklējuši arī viesi no Ventspils un citām pilsētām.

Jaunajā izklaides vietā paguvuši viesoties arī abi Ērika brāļi - vecākais brālis Intars Busulis tur uzstājies kā diskžokejs Guano, bet jaunākais brālis Lauris klubā koncertējis ar savu grupu Headline.

Uz jautājumu, vai radniecība ar populāro dziedātāju Intaru Ērikam palīdzējusi debitēt izklaides biznesā, puisis atsmej, ka situācijas bijušas dažādas - ir reizes, ka uzvārds viņam palīdzējis, bet dažkārt cilvēki, uzzinot par radniecību ar Intaru Busuli, vairs neesot tik pretimnākoši. "Mani tas neuztrauc - brālis paliek brālis, lai ko viņš darītu un ko par viņu kāds nedomātu," smej Ēriks.

Klubs Akts ir ģimenes bizness, ko Ēriks uzsācis kopā ar savu sievu Ketiju Keri-Busuli. Abu uzņēmīgo talsinieku ģimenē aug divi bērni, no kuriem jaunākais pasaulē nācis šī gada jūlijā, bet ģimenes pieaugums abus nav atturējis no izaicinājuma sākt izklaides biznesu.

"Es esmu no tiem cilvēkiem, kuri no sākuma dara un tikai tad domā, kā to izdarīt. Redzēs, kā ies tālāk, bet šobrīd izskatās, ka viss būs kārtībā," atzīst Ēriks.

Galerijā: ieskats Ērika Busuļa vadītajā klubā notikušajās ballītēs ar abu pagaidām slavenāko brāļu piedalīšanos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!