include("$includes_dir/horoskopi_article.inc"); horoskopi('auns'); ?>
Vēlēsies daudz laika veltīt darbam, tomēr ģimene prasīs savu, sevišķi, ja tev ir mazi bērni. Tai pat laikā zvaigznes saka, ka pienācis īstais brīdis pierādīt sevi karjerā, tā, ka nāksies vien apvienot darba un mājas rūpes. Ja šobrīd paiesi maliņā, kāds cits ātri ieņems tavu vietu. Nestrīdies ar oponentiem un netērē laiku atbildot uz muļķīgām piezīmēm. Tie, kam vajag, tevi sapratīs un novērtēs. Nedēļas nogale paies veiksmīgi.
?> horoskopi('versis'); ?>
Nedēļas sākumā būsi aizrāvies ar filozofiska rakstura jautājumiem. Varbūt nolemsi apmeklēt astrologu, vai tiksies ar interesantiem domubiedriem. Darba pienākumu veikšanai būs grūti koncentrēties. Vieglāk klāsies tiem, kas saistīti ar brīvām radošām profesijām. Trešdien esi piesardzīgs, jo iespējams ap tevi tiks vītas intrigas. Šajā nedēļā tevi būs pārņēmis labdarības gars, gribēsi palīdzēt tiem, kam klājas grūti. Brīvdienas vēlams pavadīt sportiskā garā.
?> horoskopi('dvini'); ?>
Labs laiks, lai iepazītu citu tautu kultūru, dotos kādā braucienā. Iespējams, priekšniecība sūtīs tevi izpētīt apstākļus darbībai svešā valstī. Grūtāk klāsies tiem, kuru darbs ir lietišķs, saistīts ar cipariem vai dokumentiem. Negaidīti vari tikt pie liekas naudas summiņas, ko tūlīt vēlēsies likt lietā. Sestdiena, svētdiena paies plānojot dzīvi, vai pievēršoties fiziskām aktivitātēm. Noteikti atrodi laiku, lai pabūtu kopā ar savu otro pusīti.
?> horoskopi('vezis'); ?>
Būsi tik ļoti aizņemts ar rūpēm par ģimeni, vai kādu cilvēku, ka savas intereses atstāsi otrajā plānā. Diez vai tas ir pareizi darīts, ņemot vērā, ka šajā nedēļā pastāv labas iespējas iepazīties, apmeklēt dažādus izklaides pasākumus, pabūt kopā ar interesantiem cilvēkiem. Iespējamas dažādas negaidītas situācijas, kas tevi nedaudz izsitīs no līdzsvara. Naudas stāvoklis nostabilizēsies. Brīvdienās neļaujies emocijām un netaisi greizsirdības scēnas.
?> horoskopi('lauva'); ?>
Nedēļas sākumā tevi aizraus viss mistiskais, būsi gatavs pierādīt sevi jaunā ampluā. Varbūt pēkšņi atklāsi, ka tev piemīt spēcīga intuīcija un interese par ezoteriskām lietām. Ja nepieciešams, vari stāties auditorijas priekšā, lai aizstāvētu savu viedokli, vai iegūtu publikas atzinību. Veiksies mīlas jomā, varbūt saņemsi kādu dāvanu no mīļotā cilvēka, vai ielūgumu uz restorānu. Arī pats vari padomāt, kā aplaimot otru cilvēku.
?> horoskopi('jaunava'); ?>
Iegūsi tajā gadījumā, ja atkāpsies no saviem principiem un būsi gatavs strādāt ar jaunām metodēm. Ja vēlies apgūt ko jaunu, izvēlies tādus kursus vai tēmu, kas tuva sirdij un sniedz baudu. Veiksies tiem, kuri darbojas radošajās, ezotēriskajās vai analītiskajās jomās. Savukārt Jaunavām grāmatvežiem, vai juristiem nevajadzētu uztraukties, ja šī nedēļa nav tā ražīgākā un ir grūti koncentrēties veicamajam uzdevumam.
?> horoskopi('svari'); ?>
Daiļā dzimuma pārstāvēm patiks labi izskatīties, tāpēc nedēļas sākums var paiet apmeklējot skaistumkopšanas salonu vai iegādājoties jaunu apģērbu. Vīrieši toties lielāku uzmanību pievērsīs savai brīvībai un neatkarībai. Iespējamas romantiskas iepazīšanās, bet diez vai jauniegūtās attiecības būs ilgnoturīgas. Darbs un pienākumi tevi pārāk nesaistīs, ja nu vienīgi esi mākslinieciska dvēsele - tad gan tev veiksies.
?> horoskopi('skorpions'); ?>
Beidz sevi bremzēt, pēc iespējas vairāk esi atvērtāks un iesaisties sabiedriskajās aktivitātēs. Daudz laika veltīsi sevis izzināšanai, kā arī rūpēm par citiem cilvēkiem jo sapratīsi, ka tieši tāda ir tava misija. Nedēļas nogalē kļūsi nedaudz kašķīgs, gribēsi pierādīt savu taisnību, kā arī parādīsies greizsirdības pazīmes. Brīvajiem zīmes pārstāvjiem pastāv iespējas nejauši saskrieties ar īsto otro pusīti. Pievērsies sportiskām aktivitātēm.
?> horoskopi('strelnieks'); ?>
Kontakti ar apkārtējiem veidosies viegli un nepiespiesti, spēsi iekļauties jebkurā kolektīvā un būsi tā dvēsele. Aizrausi apkārtējos ar savu harizmu, pasaules uzskatiem. Esi piesardzīgs ar naudas tērēšanu un pielietošanu, nav izslēgti nepamatoti tēriņi. Laba nedēļa, lai iegādātos talismana akmeni, vai kādu citu amuletu. Aizsardzība tev noderēs cīņā pret konkurentiem un skauģiem. Vari doties netālā ceļojumā.
?> horoskopi('mezazis'); ?>
Sapratīsi, ka nejaušībā tomēr ir saistīta ar likteni. Neatsakies no dažādiem piedāvājumiem, neliec sevi rāmī, jo tad izdosies atrast savu īsto "es". Tavas attiecības ar kādu cilvēku ieies jaunā gultnē. Daži šajā nedēļā šķirsies citi iepazīsies, kaut gan tas var būt savstarpēji saistīts process. No darba brīvajā laikā vēlams atpūsties un izklaidēties. Tavās rokās var nonākt interesanta literatūra, iespējams filozofiska rakstura.
?> horoskopi('udensvirs'); ?>
Nedēļas sākums būs samērā haotisks. Tavas vēlmes un garastāvoklis mainīsies ne reizi vien. Būs grūti kaut ko saplānot, jo nāksies pakļauties situācijai, apkārtējo spiedienam. Centies rast laiku ko veltīt privātai dzīvei, pretējā gadījumā var ciest tavas partnerattiecības. Brīvdienās būsi nedaudz egoistiski noskaņots, varbūt nolemsi doties kurp acis rāda. Darbā vieglāk klāsies tiem, kas saistīti ar brīvajām profesijām, jo jebkuri ierobežojumi tev nenāks par labu.
?> horoskopi('zivis'); ?>
Tavas darba spējas būs atkarīgas no tā, kā noritēs tava privātā dzīve. Iespējams, lolosi slepenas jūtas pret kādu cilvēku, vai arī pats saņemsi uzmanības apliecinājumus no slepena pielūdzēja. Galvā var iešauties interesantas idejas, tomēr ir svarīgi noticēt to iespējamai realizācijai, lai viss nepaliktu uz papīra un domās vien. Lielisks laiks tiem, kuri izprot dzīves garīgās vērtības. Brīvdienās nereaģē uz mājinieku aizrādījumiem vai slikto noskaņojumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!