Foto: Vida Press
Par interneta sensāciju kļuvis divus gadus vecais suns Toniks (attēlā) – viņa popularitātes iemesls ir purniņš, kurš ļoti atgādina cilvēka seju, vēsta ārvalstu mediji.

Toniks ir šitcu un pūdeļa jauktenis, kurš nesen par mata tiesu izglābies no nāves - viņš bija nonācis kādā Kentuki dzīvnieku patversmē, kur viņu gatavojās iemidzināt, bet brīvprātīgo apņēmība izglāba neparasto dzīvnieciņu no nāves.

Suņa bildes, kas nonākušas internetā, radījušas plašu ažiotāžu - vieni par neparasto dzīvnieciņu priecājas un jūsmo, bet citi ir neizpratnē un pat pieļauj, ka Toniks ir neveiksmīga klonēšanas eksperimenta rezultāts.

Tiesa, eksperti pagaidām nav izteikuši savu viedokli par Tonika purniņa līdzību ar cilvēka seju, bet gudrinieki dažādos portālos cēluši gaismā agrāk veiktu pētījumu rezultātus, kas apliecina, ka suņiem un cilvēkiem ir daži kopīgi gēni.

Šobrīd daudz pārcietušais un apspriestais sunītis ar cilvēciskajiem purniņa vaibstiem meklē sev saimnieku, un, kā uzsvēruši viņa aizbildņi, Toniks būs ideāls mājas mīlulis.

"Viņš jauks puika, kurš cenšas visu izdomāt pats un ļoti mīl cilvēku sabiedrību," teikts Tonika raksturojumā.

Foto: Vida Press

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!